Höjdpunkterna under Super bowl 2022

Super bowl 2022

Super bowl 2022 i nybyggda SoFI Stadium i Los Angeles bjöd på en hel del minnesvärda moments. Här har vi samlat kvällens höjdpunkter!
14 februari, 2022
TV: Här är kändisarna som var på Super Bowl 2022
1:26

Efter reklamen: TV: Här är kändisarna som var på Super Bowl 2022

(1:26)

Slå på ljud

Under natten till måndag gick Super Bowl av stapeln, där Los Angeles Rams och Cincinnati Bengals skulle göra upp om segern i nybyggda SoFI Stadium i Los Angeles. Några av våra största hip hop-artister genom tiderna slöt upp tillsammans på scen för att underhålla publiken och tittarna i pausen.

Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, 50 Cent och Anderson .Paak brände av flera av hitsen vi älskat (och fortfarande älskar) under åren. Som vanligt kunde vi även se flera av världens stora stjärnor i publiken.

Bland annat såg vi Hailey och Justin Bieber på dubbeldejt med Kendall Jenner och Devin Booker. Bennifer OCH Jennifer Lopez ex Arod var också på plats – dock inte på en dubbeldejt! Men det ryktas om att de råkade springa in i varandra.

Gänget på dubbeldejt!

Bennifer såg ut att vara väldigt engagerade i matchen.

DET HÄNDE UNDER SUPER BOWL 2022

Okej, så vad hände på under kvällen? Vi har samlat snackisarna du vill ha koll på!

Eminem gick ner på knä

Den som skapade störst rubriker under framträdandet i halvtid var Eminem, som efter en av sina låtar gick ner på knä. Något som han ska ha blivit tillsagd att inte göra av arrangörerna, innan själva showen. Lyssnade han på det? Uppenbarligen inte.

Knäböjningen går att koppla till tidigare NFL-spelaren Colin Kaepernick och starten på proteströrelsen mot polisvåld, då han gick ned på knä under nationalsången hösten 2016.

Taylor Rapp gick också ner på knä

Eminem var inte den enda att gå ner på knä under kvällen. Det gjorde även LA Rams-spelaren Taylor Rapp under firandet av segern, men av helt andra anledningar än Eminem. Han tog tillfället i akt att fria till sin flickvän, som i sin tur svarade ja!

Taylor Rapp omfamnar sin blivande fru.

Såg Kanye West någonting?

Kanye West var på plats med alla sina fyra barn North, Saint, Psalm och Chicago som sällskap. Men såg Kanye något? Det har vi ingen aning om med tanke på att han såg ut såhär:

Kanye West spottad i publikhavet.

NBC

Läppsynk som gick sådär

Twitter var inte sena att påpeka både Eminem och 50 Cents miss med sitt läppsynkande, och nja det var inte helt uppskattat – framför allt inte efter deras många många år i branschen.

Eminems dotter på plats i publiken

Någon som fick extra starkt stöd i publiken var Eminem, då hans dotter Hailie Jade var på plats. På sin Instagram har hon delat med sig av sin vistelse på arenan – och på sin Instagram story har hon delat flera videor av pappa Eminem när han bränner av flera av sina hits.

Beyoncé dyker upp i arenan

Nog för att det var många stjärnor på plats, men hajpen kring att Beyoncé dök upp i publiken ihop med Jay-Z och deras barn var inte direkt liten. Detta nio år efter att Beyoncé var den som hade äran att underhålla publiken i halvtid.

Jay-Z på arenan med Blue Ivy.

Fel namn under nationalsången

Singer-songwriter Mickey Guyton framförde nationalsången – en milstolpe för många musiker. Men, olyckligt nog presenterades hon med fel namn i rutan, och istället för sitt egna namn titulerades hon som Jhené Aiko.

Mickey Guyton framför nationalsången.

Foto: TT

Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
1:12

Efter reklamen: Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

(1:12)

Slå på ljud