Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Höggravida Kenza uppsökt av stalker: "Bröt ihop totalt"

05 jun, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Stalkern, en man i 40-årsåldern, hade bilder på Kenzas gravidmage i sin mobiltelefon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kenza Zouiten Subosic, 28, är höggravid med sitt första barn. I söndags gick bloggerskan över tiden, så den lille pojken kan alltså komma när som helst.

Men mitt i den stundande babylyckan har Kenza blivit uppsökt av en stalker – som rest hela vägen från Italien för att leta rätt på henne.

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon nu om den skrämmande händelsen som inträffade under tisdagen:

”Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata”, skriver hon och fortsätter:

”Det senaste dygnet har han ringt till vad han trodde var mitt nummer (men det var Aleks nr) 32 gånger, och på eftermiddagen skickade han meddelanden om att han stod utanför och väntade på mig. Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är ‘kär’ i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt.”

Annons

Händelsen har polisanmälts och nu hoppas Kenza att hon kan få lugn och ro inför den kommande förlossningen:

”Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis. Jag berättar detta här för att markera att detta inte är okej, och jag känner mig lite tryggare när jag vet om att alla ni vet detta också. Det kommer bli svårt men jag ska försöka släppa detta nu och fokusera på min förlossning och mitt barn. Det är det enda viktiga”, tillägger hon på bloggen.

All kärlek till dig, Kenza!

Läs mer:

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: ”Jag började störtböla”

Kenza avslöjar barnets kön: ”Känns alldeles fantastisk”

Kenzas kamp för barnet: ”Jag är nära klimakteriet”

Foto: Kenza Zouiten Subosic//Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons