Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hillarys hälsning till Gaga efter succén under Super Bowl

06 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lady Gaga, som i natt gjorde supersuccé med sin halvtidsshow under Super Bowl, hyllades på sociala medier under måndagsmorgonen. Det var många som var riktigt mind blown av Gagas spektakulära nummer. Särskilt en person passade på att hylla Gaga lite extra. Vem? Hillary Clinton.

”Jag är en av 100 miljoner #superbowl fans som just gick #Gaga för Ladyn och hennes meddelande till oss alla”, skrev Hillary Clinton.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hennes post refererade givetvis till låten ”This Land Is Your Land” som Gaga sjöng i början av sitt nummer. Lady Gaga öppnade också med att sjunga ”America the Beautiful”, helt i Hillarys smak.

Hillarys meddelande till Lady gaga, via Twitter, är dock inte den första kontakten de två kvinnorna har. I valet var Gaga öppen med att hon höll, och röstade, på Clinton. Lady Gaga har också kampanjat för Hillary och hållit ett tal i hennes ära, i North Carolina.

https://www.youtube.com/watch?v=kybQYHOcBkQ

Annons