Hillarys hälsning till Gaga efter succén under Super Bowl

06 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Annons

Lady Gaga, som i natt gjorde supersuccé med sin halvtidsshow under Super Bowl, hyllades på sociala medier under måndagsmorgonen. Det var många som var riktigt mind blown av Gagas spektakulära nummer. Särskilt en person passade på att hylla Gaga lite extra. Vem? Hillary Clinton.

”Jag är en av 100 miljoner #superbowl fans som just gick #Gaga för Ladyn och hennes meddelande till oss alla”, skrev Hillary Clinton.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hillarys meddelande till Lady gaga, via Twitter, är dock inte den första kontakten de två kvinnorna har. I valet var Gaga öppen med att hon höll, och röstade, på Clinton. Lady Gaga har också kampanjat för Hillary och hållit ett tal i hennes ära, i North Carolina.

https://www.youtube.com/watch?v=kybQYHOcBkQ

Annons