Hillary Clinton i nytt tal: Vin hjälpte mig att komma över valförlusten

30 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
Vi skulle inte rekommendera det vid ett nederlag eller en förlust. Men ja, visst är det så att lite vin kan hjälpa till ibland. En som kan skriva under på detta är Hillary Clinton.
Annons

Det är Svenska Dagbladet som skriver om när Hillary Clinton häromveckan höll tal vid sin tidigare skola Wellesley College. I sitt tal kommenterade hon, bland annat valförlusten, mot Trump, i höstas.

– Ni kanske har hört att saker och ting inte gick som planerat. Men vet ni vad? Jag klarar mig helt okej. Jag har fått tillbringa tid med mina barnbarn, tagit långa skogspromenader och organiserat min garderob. Och sedan ska jag inte ljuga, chardonnay har hjälpt mig lite också, sa Hillary Clinton.

Hon var dock noga med att understryka vad det var som hade hjälpt henne allra mest.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Men det som hjälpte mig mest var att komma ihåg vem jag är, var jag kommer ifrån, vad jag tror på.

Foto IBL

Annons
Innehåller annonslänkar