Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Hilary Swank blir mamma för första gången vid 48 – väntar tvillingar

06 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT, Instagram
Hilary Swank
Oscarsbelönade skådespelaren Hilary Swank ska bli mamma. I en intervju med Good Morning America berättar 48-åringen att hon väntar tvillingar: ”Det är en sådan välsignelse. Det är ett totalt mirakel”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
Video: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

Hilary Swank fick stort internationellt genombrott efter sin insats i succéfilmen Boys Don't Cry 1999. Hon belönades med en Oscarsstatyett för sin prestation som transpersonen Brandon Teena och kammade senare hem ytterligare en Oscar för sin insats som boxaren Maggie Fitzgerald i filmen Million Dollar Baby.

Nu berättar stjärnan att hon väntar barn för första gången.

Hilary Swank väntar barn

Sommaren 2018 gifte sig Hilary Swank med producenten Philip Schneider – två år efter att de blivit introducerade för varandra genom en blinddate.

– Vi träffades klockan 10 och var tillsammans till klockan 23. Vi hade uppenbarligen trevligt, har Hilary tidigare berättat om deras första dejt.

Annons

Bröllopet ägde sedan rum i nationalparken Redwoods i Kalifornien.

– Jag var så överväldigat av tacksamhet för att få gifta mig med min drömman och samtidigt se alla jag älskar i den här otroliga miljön. Det var verkligen en dröm som kom i uppfyllelse, berättade Hilary.

I tv-programmet Good morning America avslöjar nu Hilary Swank att ytterligare en önskning slagit it – nämligen att paret blivit gravida.

– Det här är något jag velat under lång tid. Nu är det nästa som väntar mig att jag kommer att bli mamma, och inte till ett barn utan två. Jag kan knappt fatta det, säger Hilary Swank.

– Det är så kul att äntligen kunna prata om det och dela det.

Hilary Swank om att bli mamma

I en intervju med Live with Kelly and Ryan berättar skådespelaren om graviditeten och att hon nu börjat växa ur sina kläder.

– Men jag mår toppen, berättar Hilary Swank.

Hilary har även tidigare pratar om sin önskan att få barn och att hon inväntat rätt tillfälle.

– Jag vill definitivt få barn en vacker dag. Det är något jag alltid tänkt på sedan jag var en väldigt, väldigt ung flicka, berättade Hilary för People 2006.

Källa: People, Foto: TT, Instagram

Annons