Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Hilary Duff är klar för huvudrollen i nya How I Met Your Mother

22 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
hilary duff, how i met your father.
Nu är Hilary Duff är klar för huvudrollen i en uppföljare till långköraren How I Met Your Mother, rapporterar Variety.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hilary Duff – 5 saker du inte visste om skådespelerskanBrand logo
Hilary Duff – 5 saker du inte visste om skådespelerskan

Inom en snar framtid kommer vi få se när Hilary Duff axlar rollen som Sophie i nya uppföljaren av långköraren How I Met Your Mother. Denna gång kommer hon då (hör och häpna) berätta för sin son om hur hon träffade hans pappa.

Hilary Duff – skådis och producent

I den nya serien kommer en stor del av det gamla teamet från How I met your mother hänga med, och Hilary Duff kommer inte bara skådespela i serien, hon kommer även vara med som producent tillsammans med skaparna Carter Bays och Craig Thomas, och producenterna Elizabeth Berger och Isaac Aptaker.

Byter mamman mot pappan – How I Met Your Father

I nya uppföljaren How I Met Your Father kommer Sophie (Hilary Duff) fånga kärlekslivet som det kan se ut idag, via dejtingappar och det oändliga svajpandet. Sophie umgås i serien tätt med sina vänner på plats i New York – som alla är med i en liten sticknings-grupp där de försöker lista ut vad de egentligen vill få ut av livet.

Annons

Hilary Duff om nya projektet

– Jag har haft en så otrolig tur genom min karriär, jag har alltid fått spela så härliga karaktärer och nu ser jag fram emot rollen som Sophie, säger Hilary Duff om nya rollen enligt Variety och fortsätter:

– Som det stora How I Met Your Mother-fan jag är – är jag hedrad och till och med lite nervös över att Carter och Craig litar på mig tillräckligt för att hänga med på resan i deras nya hjärtebarns-projekt.

– Isaac och Elizabeth är liksom helt briljanta, och jag kan knappt bärga mig till att arbeta sida vid sida med dem. Alla där är ju genier, säger hon och menar alltså Elizabeth Berger och Isaac Aptaker som också är producenter för den nya serien.

Här kommer How I Met Your Father visas

Den nya uppföljaren av How I Met Your Mother – som nu har arbetsnamnet How I Met Your Father – kommer sändas på amerikanska Hulu Originals, men när serien väntas vara redo finns ännu inga uppgifter om.

– Jag inser att det är stora skor jag kliver in i just nu, men jag är peppad på att peta ner mina 38 och halvor där nu!, avslutar Hilary Duff.

How i met you mother gänget.
Gamla HIMYM-gänget!

Hilary Duff är superglad över nya jobbet

Foto: TT/Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons