Kändisar med hemliga sociala medier-konton

Kändisar med hemligt sociala medier-konto.

Vi älskar att få följa kändisars liv på sociala medier men har du ibland undrat vad som sker bakom kulisserna? Här är kändisarna som har privata sociala medier-konton och de som driver specifika ämneskonton.
28 januari, 2022
0:45

Efter reklamen: Så såg kändisarna ut som unga

(0:45)

Slå på ljud

Sociala medier har givit oss möjligheten att kunna följa kändisar i deras liv på ett helt annat sätt än vad tidigare har varit möjligt. Men det är inte alltid man kanske vill dela allt med hela världen. Många offentliga personer har därför valt att skaffa privata konton på sociala medier. Här är de kändisar som har fler än det officiella kontot.

1. Elle Fanning

Det var under en intervju med Jimmy Fallon som den amerikanska skådespelaren Elle Fanning bekräftade att hon har en hemligt Tik Tok- konto. "Jag gör det bara för att det är kul och postar vad jag vill."

2. Beyoncé

Det har spekulerats länge om Beyoncé har ett hemligt Snapchat-konto då hon delar bilder på henne och hennes dotter Blue Ivy med filter från Snapchat.

3. MJ. Shannon

Kim Kardashian har tidigare avslöjat att Mary Jo Shannon har ett hemligt konto på Instagram som hon genom detta, håller koll på hennes barn och barnbarn.

4. Lorde

Lorde berättade under en intervju med Fallon år 2017 att hon hade skapat ett Instagram-konto där hon recenserar lökringar. Hon tyckte inte de fick tillräckligt med uppmärksamhet, då de är väldigt goda.

5. Kristen Stewart

Kristen Stewart har ett privat Instagram-konto för hennes närmsta vänner. Naomi Scott har berättat att Stewart är väldigt rolig på Instagram.

6. Jon Hamm

Jon Hamm har inget offentligt konto på Instagram men använder det för ett specifikt syfte, att följa konton som lägger upp bilder på vackra platser, djur och saker som han blir glad av.

7. Rose Byrne

Rose Byrne har både ett offentligt konto på Instagram och ett privat för sina närmaste vänner.

8. Kendall och Kylie Jenner

Enligt Kourtney Kardashian har både Kylie och Kendall privata konton på Instagram.

9. Kim Kardashian

Även Kim Kardashian ska ha ett hemligt Instagram-konto.

10. Sophie Turner

Sophie Turner har ett Instagram-konto som många kanske inte visste fanns. Under @sophiessaugagereviews recenserar hon olika korvar som hon har provat.

11. Adele

<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Adele</font></font>
Chase Rollins

Sångaren Adele har avslöjat att hon har två konton på Twitter. Hon ska ha ha sagt att hon inte har tillgång till sitt offentliga konto på hon lätt kan säga fel saker.

12. Kate Moss

Kate Moss använder sitt privata Instagram-konto för att följa trender. " Jag använder kontot för att hålla koll på vad som trendar, annars skulle jag inte veta vad någon pratade om".

13. Prins Harry

Även om det inte har bekräftats så ryktas det om att Prins Harry har ett hemligt Instagram-konto där han följer sina närmsta vänner och familj.

14. Drake

Det har även spekulerats i att Drake skulle ha ett hemligt Snapchat-konto men inget som är bekräftats.

Foto: TT