Hemliga detaljerna på Beyoncés gravidbilder

Hemliga detaljerna på Beyoncés gravidbilder

Beyoncés gravidbild är Instagrams mest likeade bild någonsin. Och den är rejält genomtänkt. Ser du de hemliga detaljerna?
03 februari, 2017

I onsdags avslöjade världsstjärnan Beyoncé, via Instagram, att hon är gravid. Hon och maken Jay-Z väntar tvillingar. Beyoncés gravidfoto blev, efter bara några timmar, Instagrams mest likeade bild – någonsin. Fotot, som senare visade sig vara en del av en hel serie, är förstås genomtänkt, in i minsta detalj. Så också de bilder som följde. Flera fans, sajter, och elle.se, har givetvis granskat fotona under lupp för att hitta de dolda budskapen. De här är vad vi fann:

1. Valet av underkläder bekräftar att Bey väntar en flicka och en pojke.

På Beys bh finns en rosa rosett. Trosorna är blå. De traditionella färgerna som ofta symboliserar flicka och pojke.

2. Den första bilden hyllar Beys och Jays dotter Blue Ivy.

Varför? Himlen är blå, blue, och Beyoncé sitter framför en krans av blommor. Ivy är en blomma. Hence: Blue Ivy.

3. Tvillingarna kommer att födas i augusti och vara av stjärntecknet jungfru.

På fotona där Beyoncé poserar under vatten med böljande tyger runt kroppen menar fansen att hon skulle kunna vara symbolen för stjärntecknet jungfru (virgo). Många tror därför att barnen kommer att födas någon gång mellan den 23 augusti och 22 september.

4. Beyoncé hyllar fertiliteten.

Den gröna slöjan ska, enligt ryktena, symbolisera fertilitet. Varför? Färgen grön står ofta för just fertilitet och växtlighet.

5. Beyoncé vill ta död på alla falska rykten.

Då Bey väntade Blue Ivy gick det flera rykten om att graviditeten var fejk. Man pratade om att Beyoncé bar lösmage och att man använt en surrogatmamma. Genom att visa gravidmagen, avklädd, redan från start vill Beyoncé sätta stopp för liknande rykten under denna graviditet.

Foto Beyonce.com