Helena Christensens son är modell idag – så ser han ut

helena christensen

Danska Helena Christensen var en av 90-talets största modeller på catwalken. Idag har hon en 21-årig son som gått i sin mammas fotspår. Se bilderna på Mingus Lucien Reedus här!
28 april, 2021
VIDEO: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag
1:57

Efter reklamen: VIDEO: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag

(1:57)

Slå på ljud

Helena Christensen, 52, fick sitt genombrott när hon medverkade i Chris Isaaks video till låten Wicked Game 1989. Därefter började hon stå modell för märken som Chanel, Versace, Prada, Hermes och Valentino. Hon var även en av de allra första änglarna på Victoria's Secrets nu mer nedlagda shower åren 1997-1998.

På ett privat plan har Helena haft flera uppmärksamnade förhållanden, varav ett med jämnåriga The Walking Dead-skådisen Norman Reedus. Paret fick en son innan uppbrottet 2003 – och det är han som nu visat att modellandet har gått i arv.

Helena Christensen och Mingus Lucien Reedus i gemensam kampanj

Det är för Helenas gamla arbetsgivare Victoria´s Secret som mor och son nu ställt upp på en gemensam plåtning. Bilderna är en del i en kommande mors dag-kampanj där Helena Christensen poserar i en svart pyjamasöverdel och 21-åriga Mingus Lucien Reedus bär jeans och stickad tröja. I tillhörande videokampanj frågar han sin mamma vad som förvånat hennes mest med moderskapet.

– Jag skulle inte säga att det förvånade mig, men överlag vilken galet vacker resa det har varit. Och hur mycket du har lärt mig, jämfört med vad jag upplever att jag har lärt dig, svarar Helena Christensen och tillägger:

– Man får ett helt annat perspektiv på livet.

Mungus Lucien Reedus tidigare kampanjer

På Instagram har Helena delat med sig av stillbilder från plåtningen. ”Mitt barn och jag” skriver hon med ett rött hjärta efter. Modellvännen Diane Kruger kommenterar ”Oh wow! Vacker!” och får medhåll från skådisen Julianne Moore som kommenterar ”Vackra människor”. Bland gilla-markeringarna syns OC-stjärnan Mischa Barton och nära 60.000 fans.

Lucien själv har inte re-postat bilderna men lade tidigare i år upp bilder från en foto-session med klädmärket d.RT och skrev ”ny kostym-energi. Passar från dag till kväll, jobb till nöje”. Om det kommer mer från modellsonens portfolio inom kort återstår att se.

SE OCKSÅ: 10 transmodeller du vill ha koll på 2021
1:02

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 10 transmodeller du vill ha koll på 2021

(1:02)

Slå på ljud

Foto: TT

Källa: People