Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Heidi Klums halloween-look 2022

01 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Heidi Klums halloween-looks
Drottningen av halloween slutar aldrig att förvåna. Tidigare har hon klätt ut sig till Jessica Rabbit, som varulv från Thriller, och sig själv som gammal. Men i år klädde Heidi Klum ut sig till inget mindre än en mask – se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom årenBrand logo
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom åren

Heidi Klum har sedan flera år tillbaka claimat titeln som The Queen of Halloween. Stjärnmodellens förkärlek för extravaganta masker och utklädnader har blivit något av en snackis, då hon år för år överträffar sina halloween-looks. Och 2022 var inget undantag! På sin årliga halloween-fest dök Heidi Klum upp som inget mindre än en mask (och en väldigt läskig och verklighetstrogen sådan), med sin partner Tom Kaulitz utklädd till fiskare.

Se Heidis halloween-outfit här!

Heidi Klum som mask 2022

Redan i startgroparna av halloween-säsongen började fansen spekulera vad Heidi Klums årliga halloween-outfit skulle bli. Och Heidi var inte sist med att ge några sneakpeaks när det väl var dags. Inför årets halloween-fest visade Heidi först upp en bild på Instagram där hon nyligen fått en spraytan. Och efter det gav hon sina fans en ledtråd i timmen – tills det var dags att avslöja looken på röda mattan. Det slutgiltiga resultatet? En enorm mask!

Annons
Heidi Klum som mask och Tom Kaulitz som fiskare
Heidi Klum som mask och Tom Kaulitz som fiskare
Heidi Klum som mask Halloween 2022
Heidi Klum som mask Halloween 2022
Heidi Klum Halloween 2022
Heidi Klum Halloween 2022
Annons

Så förvandlades Heidi Klum till en mask

På Instagram delade Heidi med sig av förvandlingen som tog närmare 10 timmar – och det detaljerade arbetet bakom det. Bland annat visade hon upp färgburkar, smink och ett helt team som stod bakom Halloween-looken. Heidi gjorde även en livesändning tillsammans med Amazon Prime där fansen fick följa delar av förvandlingen.

Se hur Heidi förvandlades här!

Foto: TT, Instagram, TikTok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons