Heidi Klums fina bild på 17-åriga dottern Leni på hennes födelsedag

Heidi Klums fina bild på 17-åriga dottern Leni

Heidi Klums dotter Leni går i sin mammas modell-fotspår, och nu har hon blivit ett år äldre. Något som mamma Heidi uppmärksammar i ett inlägg på Instagram.
12 maj, 2021
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

Den tyska supermodellen Heidi Klums cv går inte av för hackor. Förutom att ha prytt otaliga omslag och kampanjer har hon bland annat varit en i skaran av Victoria's Secrets änglar, hon har dykt upp i roller i stora tv-serier som Sex and the City och How I met you mother – och så har hon programlett Project Runway och Top Model Germany. Ja, som sagt. Det är ett gediget cv som hon fixat ihop under sin superkarriär.

Dottern går i sin mammas fotspår

Och när hennes äldsta barn, dottern Leni, fyllde 16 förra året valde hon att gå i sin mammas fotspår som modell. Heidi Klum stöttar sin dotters karriärsval till tusen, men hon hade dock ett krav innan dotter klev in i modell världen – hon behövde ha åldern inne.

– Jag har alltid tyckt att hon varit för ung. Och vi har alltid valt att hålla barnen utanför rampljuset. Men nu är hon gammal nog för att köra bil, hon är 16 år så jag menar att om man är gammal nog för att köra bil, så är man gammal nog för att modella. Om det nu är det hon vill göra, har Heidi berättat i en intervju med People.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Leni är med mamma på jobbet

Och att dottern även kommer att ägna sig åt tv någon gång i framtiden är inte heller helt omöjligt. Hon har hängt med sin mamma bakom kulisserna många gånger.

– Hon brukar komma och titta, och lära sig. Inte bara vad jag gör utan vad alla andra människor arbetar med i tv-studion. Jag tror att det är väldigt intressant för henne, sa Heidi Klum i intervjun med People.

Leni har fyllt 17 år

Nu har dottern blivit ännu ett år äldre. Den 4 maj fyllde Leni 17 år, och det uppmärksammade Heidi Klum i ett inägg på sin Instagram när hon delade en bild av din dotter med blommor runt sitt ansikte.

Heidi Klum är inte bara mamma till Leni, utan totalt är hon mamma till fyra. Barnen har hon från olika relationer, och idag är hon gift med Tom Kaulitz, en av medlemmarna i det tyska bandet Tokio Hotel.

Foto: TT, Instagram