Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Heidi Klums dotter Leni iklädd mammas gamla klänning

18 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Heidi Klum och Leni Klum
Heidi Klums dotter Leni Klum går i sin mammas fotspår och arbetar idag som modell. Nu delar hon bilder från sin skolbal där hon gick iklädd en klänning som mamma Heidi bar 1998.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresaBrand logo
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

Supermodellen Heidi Klum är en av världens mest kända modeller. Hon har under årens gång arbetat för branschens största modehus och blivit den första tyska modellen att nå titeln som Victoria Secret-ängel.

År 2004 fick Heide Klum sitt första barn tillsammans med Formel 1-profilen Flavio Briatore. Dottern Leni Klum, adopterades senare av supermodellens senare make Seal. Idag är Heidi gift med Tom Kaulitz.

Leni Klums framgångsrika modellkarriär

Supermodellens äldsta dotter har visat sig gå i sin mammas fotspår och har under de senaste åren dykt upp allt mer i offentligheten. Som 16-åring började Leni modella och redan som 17 år gammal hade hon hunnit pryda omslagen av tyska Vouge och Glamour Germany. Sedan dess har framgångarna fortsatt. i januari 2021 tog Leni Klum sina första steg på catwalken när hon gjorde debut under Fashion Week i Berlin.

Annons

– Det är en rolig grej för henne att göra. Hon är inte rädd för kamerorna eftersom hon alltid följt med mig till mina plåtningar och shower. Hon är också rätt stark i benämningen att hon har kul med det! har Heidi Klum tidigare sagt till People.

Inte nog med att ha valt samma bransch så är mamman och dottern är dessutom slående lika, vilket är något som uppmärksammats flertal gånger.

Mor och dotter slående lika i samma klänning

I dagarna var det dags för 18-åriga Lenis skolbal och dagen till ära gick hon klädd i mammas gamla svarta sidenklänning från 1998.

Annons

”Balkväll i mammas klänning”, skriver Leni på Instagram till tre bilder på sig i klänningen.

I kommentarsfältet regnar det in kommentarer om att Leni såg fantastisk ut i sin look.

Heidi hade på sig denna klänning under ett Comic Relief-event för snart 25 år sedan.

Heidi Klum 1998
Heidi Klum i klänningen 1998.

Foto: Getty Images/Instagram @leniklum

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons