Heidi Klums dotter Leni iklädd mammas gamla klänning

Heidi Klum och Leni Klum

Heidi Klums dotter Leni Klum går i sin mammas fotspår och arbetar idag som modell. Nu delar hon bilder från sin skolbal där hon gick iklädd en klänning som mamma Heidi bar 1998.
18 maj, 2022
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa
0:45

Efter reklamen: Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

(0:45)

Slå på ljud

Supermodellen Heidi Klum är en av världens mest kända modeller. Hon har under årens gång arbetat för branschens största modehus och blivit den första tyska modellen att nå titeln som Victoria Secret-ängel.

År 2004 fick Heide Klum sitt första barn tillsammans med Formel 1-profilen Flavio Briatore. Dottern Leni Klum, adopterades senare av supermodellens senare make Seal. Idag är Heidi gift med Tom Kaulitz.

Därför valde Leni Klums biologiska pappa bort henne redan som barn

Leni Klums framgångsrika modellkarriär

Supermodellens äldsta dotter har visat sig gå i sin mammas fotspår och har under de senaste åren dykt upp allt mer i offentligheten. Som 16-åring började Leni modella och redan som 17 år gammal hade hon hunnit pryda omslagen av tyska Vouge och Glamour Germany. Sedan dess har framgångarna fortsatt. i januari 2021 tog Leni Klum sina första steg på catwalken när hon gjorde debut under Fashion Week i Berlin.

– Det är en rolig grej för henne att göra. Hon är inte rädd för kamerorna eftersom hon alltid följt med mig till mina plåtningar och shower. Hon är också rätt stark i benämningen att hon har kul med det! har Heidi Klum tidigare sagt till People.

Inte nog med att ha valt samma bransch så är mamman och dottern är dessutom slående lika, vilket är något som uppmärksammats flertal gånger.

Mor och dotter slående lika i samma klänning

I dagarna var det dags för 18-åriga Lenis skolbal och dagen till ära gick hon klädd i mammas gamla svarta sidenklänning från 1998.

”Balkväll i mammas klänning”, skriver Leni på Instagram till tre bilder på sig i klänningen.

I kommentarsfältet regnar det in kommentarer om att Leni såg fantastisk ut i sin look.

Heidi hade på sig denna klänning under ett Comic Relief-event för snart 25 år sedan.

Heidi Klum 1998

Heidi Klum i klänningen 1998.

Foto: Getty Images/Instagram @leniklum