Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Hedda Stiernstedts pappa Jörans otroliga målning av henne – se här!

30 apr, 2021 
AvElin Jonsson
hedda stiernstedt visar pappa jörans konstverk.
Med en mamma som lärare och en pappa som konstnär växte Hedda Stiernstedt upp med fötterna i lite av allt. Men kulturbarn kan vi nog kalla henne, och nu visar hon upp pappans målning av henne. Spana in porträttet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hedda Stiernstedt: "Var inte så hård mot dig själv"Brand logo
Hedda Stiernstedt: "Var inte så hård mot dig själv"

Skådisen Hedda Stiernstedt har tagit det svenska folket med storm genom sin medverkan i SVT-serien Vår tid är nu. Både karaktären Nina Löwander och serien har hyllats rejält och i vintras rullade den fjärde (julspecial-) säsongen av succén på Ettan och SVT-play. Nyligen har vi sett henne på vita duken i både Min pappa Marianne och Se upp för Jönssonligan.

Hedda Stiernstedt: 2020 var ett vidrigt mörker

2020 gick inte som planerat för Hedda Stiernstedt, först förlorade hon jobb och sedan tvingade hon och fästmannen Alexis Weak ställa in det planerade bröllopet. Och på sin Instagram slog hon fast att året 2020 ”bara varit ett långt vidrigt mörker för mig.” För magasinet Femina förklarade hon närmare:

Annons

–Jag gillar egentligen att prata i undertext. Men det var väl mitt sätt att säga att jag har varit deprimerad. Jag älskar inte att säga det eller att det är synd om mig, men det är nog många som känt liknande.

–Det hade inte med det inställda bröllopet att göra, som folk gärna vill tolka det som: En kändis som gnäller över en inställd fest. Men jag vill gärna äga min egen historia, och det var väl mitt sätt att säga att jag har förlovat mig med min kille, och det här året har varit piss.

Visar upp målningen av pappa Jöran Modéer– på henne själv

Men nu är det 2021, och man har anpassat sig lite mer till det nya corona-livet, och för att muntra upp sina följare och sprida lite glädje delar skådisen Hedda nu med sig av en fantastisk målning som hennes pappa Jöran Modéer gjort. Målningen porträtterar henne själv i som ung.

”A portrait of ze artist as a young girl”, skriver hon intill Instagram-inlägget som sedan hyllas av såväl följare, vänner och kändisar.

Måns Herngren fäller kommentaren: ”Vilket fantastiskt porträtt din pappa gjort! Påminner om Carl Larssons familjemålningar från Sundborn, fast 100 år senare. Magiskt! Det var väldigt kul att se allt annat han visar på sitt instakonto. Älskar Kalle på Fårö. Genialt”, och är med det mäkta imponerad över konstverket.

Wow – spana in målningen av Hedda här

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons