Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Heath Ledger och Michelle Williams dotter Matilda har vuxit upp

17 jan, 2022 
AvJessica Rådne
michelle williams och matlilda ledger
Michelle Williams fick dottern Matilda tillsammans med det nu framlidna exet Heath Ledger. Idag är dottern 16 år. Så här ser hon ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

År 2005 föddes Matilda Ledger, skådisparet Michelle Williams och Heath Ledgers kärleksbarn. Två år senare separerade föräldrarna, och ytterligare ett år efter det tog pappa Heath Ledger sitt eget liv.

TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Matilda har vuxit upp med mamma Michelle som gjort vad hon kunnat för att hålla uppe minnet av pappa Heath. Idag är Matilda 16 år och syns tillsammans med mor på New Yorks gator.

Liknar pappa Heath Ledger på flera vis

Fans till filmstjärnan Heath Ledger har tidigare noterat hur lik hans dotter är honom till utseendet. Matildas bruna ögon, mörkblonda hårsvall och ansiktsuttryck gör att hon är pappa upp i dagen, menar vissa.

Annons

Matildas farfar Kim, Heath Ledgers far, har sagt att barnbarnet är lik Heath också till personligheten.

– Hon har jättemånga av hans manér. Hon är väldigt nyfiken, hon har hans energi. Heath sov aldrig när han var liten och Matilda är likadan. Hon är ett energiknippe och hon har som en lillen aura runt sig. Heath var också sådan. Så det är verkligen fantastiskt, har Kim sagt till The Project.

Enligt källor till New Idea delar Matilda även sin pappas passion för schackspel och spelar på hans gamla bräde.

Michelle Williams om att vara ensamstående mamma

michelle williams och heath ledger
Michelle Williams och Heath Ledger var ett par i tre års tid. Ledgers död kom ett år efter separationen.

Heath Ledger och Michelle Williams var ett par i tre år. Om att uppfostra Matilda som ensamstående mamma har Michelle tidigare sagt:

Annons

– Det finns ett uppenbart hål i mitt och Matildas liv. Naturligtvis är instinkten att vilja fylla det hålet och få det att försvinna, men det jag har kommit fram till är att det är omöjligt. Ingenting kommer att fylla det hålet, för det vi vill ha tillbaka kan vi inte få, vilket är den här personen. Jag tänker inte skynda på någonting och springa runt som en galen person och göra mig själv galen. Jag kommer att respektera frånvaron. Jag försöker inte fylla på någonting. Det är vad det är, sa Michelle till Marie Claire 2011.

Matilda Ledgers nya halvsyskon

Idag har Michelle gått vidare och Matilda har fått ett halvsyskon. Sommaren 2020 födde Michelle ett nytt kärleksbarn vars pappa är maken och Hollywoodregissören Thomas Kail, 43. Makarna träffades på jobbet 2019 när Michelle spelade i HBO-serien Fosse/Verdon som Thomas regisserade och producerade.

Med åren har Michelle även blivit mer bekväm med att visa upp sin dotter. Här är bilder från när mor och dotter tog en promenad på New Yorks gator våren 2019:

Annons
matilda ledger och michelle williams
Mamma Michelle Williams ute och strosar med dotter Matilda Ledger.
matilda leadger
Matilda Ledger är visst pappa Heath upp i dagen!

Källa: Daily Mail, Us Weekly

Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons