HBO släppte precis en ny Game of Thrones-serie – se första avsnittet

Här är serien som kommer hjälpa dig med abstinensbesvären – åtminstone en bit – innan Game of Thrones säsong 8 har premiär.
04 september, 2017

Världens mest populära serie, Game of Thrones, bjöd oss precis på en nagelbitare av bibliska proportioner i säsongsavslutningen för säsong 7. Vi lämnades dock med en hel del frågor och den bittra insikten att vi förmodligen kommer få vänta en bra bit över ett år innan den åttonde och sista säsongen drar igång.

Läs också: 16 klockrena reaktioner på säsongsavslutningen av Game of Thrones

Men HBO kunde så klart förutse sina miljontals fans lidande och har därför gett oss ett inte så litet plåster på såren. För att räta ut vissa frågetecken och ge oss en inblick i arbetet bakom några av säsongen viktigaste scener har de skapat miniserien The Game Revealed: Game of Thrones Season 7, en bakom kulisserna-serie i sju delar vars första del precis publicerats på HBO, Youtube och Facebook där det kan ses gratis. Följande sex avsnitt kan endast ses via HBO.

Läs också: 9 frågor som uppstod efter säsongsfinalen av Game of Thrones

I det första avsnittet får vi bland annat en intervju med Emilia Clarke, a.k.a. Daenerys Targaryen, om hennes återvändande till Dragonstone. Vi får höra Ed Sheeran om hans omtalade (läs hånade) roll tidigt i säsongen – och vi får se hur Maisie Williams (Arya Stark) spelade in den otroliga öppningsscenen där hon slaktade hela huset Frey.

Håll till godo.

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: