Harry Styles läser godnattsagor för fans – och internet jublar

Harry Styles läser godnattsagor för fans – och internet jublar

Harry Styles är just nu aktuell med ett något oväntat uppdrag. Han har nämligen lånat ut sin röst till en meditationsapp – med målet att få användarna att slappna av och somna in.
10 juli, 2020

Den före detta One Direction-medlemmen Harry Styles har inlett ett samarbete med meditationsappen Calm, under 30 minuter läser han nämligen upp en godnattsaga för användarna med titeln Dröm med mig. Förhoppningen med uppdraget? Att få publiken att enklare slappna av och somna in.

”Sömn och meditation är en stor del av mina rutiner, oavsett om jag är hemma, i studion eller ute på turné”, säger Harry Styles i ett uttalande enligt Hollywood Reporter, och fortsätter:

”Vila och återhämtning är lika viktigt som att arbeta och vara aktiv. Att hitta en balans har varit ovärderligt för mig, både psykiskt och fysiskt. Det har förändrat mitt liv. Jag är så glad över det här samarbetet, då vi just nu befinner oss i en tid då världen behöver all läkning den kan få.”

Fasen jublar på sociala medier

Ljudklippet med Harry Styles lanserades den 8 juli, men redan innan det fanns tillgängligt i appen jublade fans runt om i hela världen. När Calm offentliggjorde nyheten på Twitter släppte de nämligen en kort teaser på vad som komma skulle, och orden ”Hej, mitt namn är Harry Styles” räckte för att få internet att explodera.

”Jag skriker”, kommenterade ett fan.

”Jag kommer vara allt annat än lugn när Harry pratar med mig”, skrev en annan följare.

”Jag lovar, jag ska aldrig mer klaga på någonting någonsin igen”, kommenterade en tredje.

Foto: TT

LÄS MER:

One Direction kan snart återförenas

Fungerar meditation och mindfulness? Så säger vetenskapen

Ikebana-trenden: Meditera med blommor