Harry Styles åter på vita duken i Olivia Wildes nya hemliga film

Harry Styles medverkar i Olivia Wildes nya film.

Av en ren slump knyckte han rollen från Transformer-stjärnan Shia LaBeouf i det ännu mycket hemliga filmprojektet Don't worry darling – som ligger under OC-stjärnan Olivia Wildes regi.
14 september, 2020


KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020
Slå på ljud

Harry Styles, 26, har en ny film på gång. Han ska ersätta avhoppade Transformers-skådisen Shia LaBeouf, 34, i thrillern Don’t worry darling där OC-stjärnan Olivia Wilde, 36, står för regin.

Harry Styles fick rollen av en slump

Det är dock inte första gången vi ser den forna One Direction-medlemmen på vita duken. För tre år sedan medverkade han i Christopher Nolans Oscar-vinnare Dunkirk. Filmen vann Oscar för bästa ljudsättning, men fick flertalet nomineringar i den ärofyllda filmgalan. Harry Styles återkomst till Hollywood hyllas av många, och det var av en ren slump han fick erbjudandet. Från början var tanken att rollen skulle spelas av Shia LaBeouf men då han hade för mycket på sitt bord, och inspelningar som krockade, tvingades Shia LaBeouf avbryta arbetet med Don’t worry darling och Olivia Wilde.

Filmen utspelar sig i 50-talets Kalifornien

I dagsläget vet man inte allt för mycket om filmen, men det är en psykologisk thriller som utspelar i 1950-talets Kalifornien där människorna lever i en isolerad och utopisk gemenskap i öken. Där Harry Style kommer spela maken till en olycklig hemmafru, som han älskar djupt men samtidigt döljer en stor hemlighet för, enligt Vogue.

Det är den olyckliga hemmafrun, som plötsligt inser att det sker märkliga saker i sitt område, som står för huvudrollen. Och den kommer spelas av den tidigare Oscar nominerade Florence Pugh, 24.

När, var och hur  – ännu oklart

Planen är att filminspelningen startar nu lagom till hösten, och i nuläget finns ingen information om när den väntas ha premiär. Vogue rapporterar dock om att filmen redan dragit in massvis med kosing, och att det väntas bli en av de mest efterlängtade biopremiärerna nästa år – när biograferna (förhoppningsvis) återigen är öppna för allmenheten i USA.

Foto: TT

LÄS MER:

Harry Styles läser godnattsagor för fans – och internet jublar

Kändisarna i Hollywood som bytt efternamn

Leighton Meester och Adam Brody har blivit föräldrar igen