Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Harry Potter-stjärnan Tom Felton om kärleksryktet med Emma Watson

04 jun, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
emma watson och tom felton
Emma Watson är lyckligt kär men det hindrar inte hennes forna HP-kollega Tom Felton från att spä på ett envist romansrykte. ”Vi är någonting”, menar han nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

Länge har det ryktats om att Emma Watson, 31, och Tom Felton, 33, skulle ha ett extra gott öga för varandra efter alla år de jobbat ihop på Harry Potter-inspelningarna.

De två har aldrig varit ett par men Tom Feltons senaste uttalande har fått det att surras på nytt.

Tom Felton öser komplimanger över Harry Potter-stjärnan

Det är i en intervju med Entertainment Tonight som Tom Felton säger om sin och Emma Watsons relation att:

– Vi är någonting, om det låter rimligt. Vi har varit väldigt tajta under en lång tid. Jag avgudar henne, säger han till sajten, och fortsätter:

– Jag tycker att hon är fantastisk. Förhoppningsvis besvarar hon komplimangen.

Annons

Längre fram i intervjun talar Felton om sin teori kring de där romansryktena.

– Vad gäller den romantiska biten av det hela så tror jag att det är en Slytherin/Gryffindor-grej snarare än en Tom och Emma-grej, säger han och menar att fansen tycker om att skapa spännande kärlekshistorier kring karaktärerna på de rivaliserande elevhusen på Hogwarts.

scen ur harry potter
Emma Watson i rollen som Hermone Granger och Tom Felton som Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna.

Han fortsätter sedan att bedyra sin kärlek till Emma.

– Jag tycker precis allt gott i världen om henne. Med tanke på allt vi varit del av, och att hon varit den enda tjejen, och yngst av alla på plats, att växa upp med allt hon fått växa upp med, måste ha varit otroligt häftigt. Ni kommer att göra mig tårögd nu, men nej, jag tycker att hon har ett fantastiskt inflytande i världen, säger Tom Felton och tillägger att han snackade med Emma bara härom dagen.

Annons

Emma Watson förnekar de senaste ryktena

Samtidigt har Emma Watson de senaste veckorna försäkrat sina fans om att alla rykten kring henne är falska, till exempel det om att hon skulle vara förlovad. Hon och pojkvännen Leo Robinton kommer dela med sig av den glada nyheten den dag då de bestämmer sig för att lova evig trohet, menar hon.

I en tweet skrev hon nyligen:

”Kära fans, rykten om huruvida jag är förlovad eller inte, om min karriär är sopad under mattan eller inte, är sätt att skapa klick varje gång det visar sig vara vare sig sant eller falskt. Om jag har nyheter – då lovar jag att jag kommer dela med mig till er”.

Källa: Hollywood Life, Vanity Fair

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons