Här visar Skam-Even upp nya kärleken

06 jul, 2017 
AvJohanna Lejon
Even i Skam, eller Henrik Holm som han heter egentligen, är kär. Nu visar han upp flickvännen.
Annons

Henrik Holm har gjort succé världen över som karaktären Even i norska serien Skam. Hundratusentals människor har sett Evens och Isaks kärlekshistoria rulla över två säsonger. Otaliga är också de fans som förälskat sig i Even, hans sköra personlighet, brokiga inre och fina uppsyn.

En 17-årig modell

På vita duken heter hans stora kärlek Isak. Men i verkligheten klappar Henrik Holms hjärta för en tjej – inte en kille.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vem Henriks kärlek är? Hon heter Lea Meyer, och är en 17-årig modell från Oslo.

Henrik har ju, också han, extraknäckt som modell. Nu ska han dock satsa på skådespeleriet – både i Sverige och utomlands. Nyligen knöts han till talangagenturen Panorama Agency, som ska hjälpa Henrik med karriären också på ett internationellt plan.

Henrik och Lea har inte synts så mycket tillsammans, men i går, under en invigning av ett shoppingstråk i Norge, kallat Norwegian Outlet, fångades paret på bild ihop.

Annons

Läs mer:

Foto: NRK

Annons