Här är Alicia Vikanders nya höstfrisyr

Här är Alicia Vikanders nya höstfrisyr

Drömmer du om en ny frisyr i höst? Inspireras av Alicia Vikander och låt lockarna falla.
27 september, 2017

Det är inte bara vi vanliga dödliga som passar på att fräscha upp oss inför höstterminen. Investera i något nytt, snyggt ytterplagg, unna sig en ljuvlig behandling eller kanske det allra vanligaste – att satsa på en ny frisyr.

Också i kändisvärlden förändrar man sig inför den kallare årstiden med lite förändring. En av alla dem som gett sig på att testa något nytt under 2017 är svenska stjärnan Alicia Vikander. Alicia, som är aktuell som Lara Croft i filmen Tomb Raider, har valt förändring genom att ge sig på saxen. Och vi älskar det!

Alicia Vikanders nya höstfrisyr – en page

Vikanders mörka långa svall är numera ett minne blott. Det axellånga håret har fått ge vika till förmån för en längre, stilren page. Förändringen har skett nu i september. I början av månaden såg Alicia ut som vi är vana att se henne, men för någon vecka sedan sportade hon alltså sin nya look för första gången.

Pagen är en frisyr på uppgång, som tycks bli allt trendigare framöver. För den som inte är sugen på den korta, klassiska varianten är denna det perfekta mellantinget. Du får in lite av den pagekänslan samtidigt som det är lite mer nytänkande och modernt. Så vad sägs – copy paste på denna frilla i höst kanske?

Alicia Vikander i sin nya page

Alicia Vikander sportar numera en snygg, längre page. En perfekt höstfrisyr!

Foto IBL

Läs mer:

Uppgifter: Nu gifter sig Alicia Vikander

Se Alicia Vikander som Lara Croft i nya trailern till Tomb Raider

Alicia Vikander i uppföljaren till Fyra bröllop och en begravning

Här är frågan som Alicia Vikander vill slippa få i framtiden