Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Här tatuerar Kourtney Kardashian pojkvännen Travis Barker

14 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
”Jag älskar dig”, lyder tatueringen.
Kärleken mellan Travis Barker och Kourtney Kardashian fortsätter att sprudla.
Det senaste beviset på det är de ord som Blink-182-stjärnan lät flickvännen tatuera in på honom.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Det spekulerades i flera månader om att Kourtney Kardashian och Travis Barker börjat dejta innan de i februari gick ut och bekräftade det hela på Instagram. Nu ses de stup i kvarten ute tillsammans, ofta hand i hand, och de uppdaterar ständigt sina följare om hur kära de är i varandra.

Parets fina gester

När Kardashian-systern fyllde år överraskade Blink-182-trummis henne med en enorm blombukett.

”Tulpaner och gardenior är mina favoritblommor. Hela mitt hus luktar mums”, skrev hon i en Instagram story då till en bild på de vita blommorna och taggade sin kille med de svarta hjärtat som de alltid skickar till varandra.

Annons

Och det var inte bara Kourtney som blev imponerad av gesten, också Kim Kardashian tyckte att Travis Barker gjort ett bra jobb.

– Okej, jag gick precis in till det vackraste blomsterarrangemanget. Det doftar i hela huset. Det är så vackert, jag har aldrig sett något liknande. Grattis på födelsedagen, Kourt. Jag är glad att jag kunde komma tillbaka för att lukta på det här, sade syrran i en Insta story då.

Kourtney tatuerar pojkvännen

Turturduvorna har också gjort mer permanenta kärleksförklaringar till varandra. För en dryg månad sedan lade Kourtney Kardashian upp en bild på Instagram där hennes namn var intatuerat på hans bröst, vid hjärtat.

Och nu har en till gaddning satts på plats. Den här gången är det faktiskt Kourtney Kardashian själv som greppat nålen och förevigat de tre orden ”I love you” på pojkvännen.

Det här visar hon stolt upp i en serie bilder och ett klipp.

”Jag tatuerar”, skriver hon.

Travis Barker kommenterar inlägget genom att hylla sin flickvän.

”En kvinna med många talanger”, skriver han.

Foto: Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons