Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Har Sophie Turner ny kille? Aristokraten hon kysser i Paris är kopplad till brittiska hovet

02 nov, 2023 
AvLouise Berglund
Sophie Turner och Peregrine Pearson
Foto: TT
En kyss i världens mest romantiska stad, Paris har blivit världsnyheter. Nu spekuleras det i om Sophie Turner kan ha ny kille. Här är allt du behöver veta om aristokraten Peregrine Pearson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.YBrand logo
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y

Sophie Turner är tillbaka på andra sidan av Atlanten. Föra veckan befann hon sig i Storbritannien efter att ha spenderat den senaste tiden i New York under skilsmässan från Joe Jonas. Hon jobbade i södra London och spelade in de sista scenerna av kommande dramat Joan.

Men det är inte det enda hon hunnit med. Det verkar nämligen som att The queen of the north har funnit sig en man med kungliga kopplingar. Hon fångades nämligen på bild i Paris när hon kysste aristokraten Peregrine Pearson. The Sun, som först rapporterade om kyssen, skriver också att han, i äkta aristokratmaner tog av sig hatten inför kyssen.

Annons
Sophie Turnes kysser Peregrine Pearson
Kyssen i Paris!Foto: TT/NEWSUK

Enligt The Sun delade Sophie och Peregrine på sig efter kyssen och hoppade in i separata bilar med chaufför. Men de återförenades senare på arenan Stade de France där Sophie avtäckte pokalen för Rugby VM ihop med den pensionerade nyzeeländsk rugbyunionsspelaren Dan Carter. Notera att pokalen liger inne i en Louis Vuitton-box.

Sophie Turner i Paris
Sophie turner och Dan Carter.Foto: TT

Vem är aristokraten Peregrine Pearson?

Peregrine Pearson är 29 år gammal och är arvtagare till det fjärde så kallade ”Viscount Cowdray”, ett grevskap i Sussex som hans pappa tog över år 1995, efter en karriär inom filmproduktion.

Annons

Han var nyligen tillsammans med Kung Charles guddotter, prinsessan Maria-Olympia av Grekland och Danmark. De ska ha gjort slut så sent som i september. Hon är modell och medlem av den icke-regerande grekiska kungafamiljen.

Peregrine Pearson och prinsessan Maria-Olympia
Peregrine Pearson och prinsessan Maria-Olympia.Foto: TT

Peregrine Pearson bor i Chelsea och jobbar som direktör över ett fastighetföretag i London. Han är även arvtagare till Pearson-imperiet, ett av världens största bokförslag.

Hans instagram är privat och bara synlig för runt 1000 följare. Och gissa vad? Sophie Turner är en av de utvalda.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons