Se Justin Bieber sjunga för Hailey Baldwin på öppen gata

Justin Bieber sjunger för flickvännen Hailey Baldwin.

När paret Justin Bieber och Hailey Baldwin besökte London för en romantisk weekend fick folksamlingen vid Buckingham Palace en trevlig överraskning.
19 september, 2018

Justin Bieber och Hailey Baldwin besökte London under Fashion Week och passade även på att turista lite i staden. Bland annat åkte de till Buckingham Palace där Justin Bieber sedermera tog fram sin akustiska gitarr och sjöng en serenad för sin blivande (?) fru.

– Den där tjejen är mitt livs kärlek, säger han innan han börjar sjunga i ett klippen som cirkulerar på sociala medier efter händelsen.

Se Justin Bieber sjunga för Hailey Baldwin i London

I ett annat klipp syns Hailey Baldwin stå och filma medan Bieber spelar.

https://www.instagram.com/p/Bn5Ms2ZFynr/?tagged=justinbieber

Artisten Justin Bieber, 24, och modellen Hailey Baldwin, 21, var tillsammans en sväng redan 2015 men gjorde sedan slut. I somras återknöt de dock kontakten och i juli förlovade de sig på Bahamas. Då skrev Justin Bieber ett känslosamt inlägg på Instagram till Hailey Baldwin:

”Jag hade tänkt vänta med att säga något men ryktet sprids snabbt”, inleder han.

”Hailey, jag är så kär i allting med dig. Jag är så fast besluten om att spendera mitt liv med att få lära känna varenda liten del av dig, och att älska dig ödmjukt och tålmodigt. Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och att låta Jesus guida oss i allt vi gör och varje beslut vi tar. Mitt hjärta är helt och fullt ditt och jag kommer alltid att sätta dig först.

Du är mitt livs kärlek Hailey Baldwin och jag skulle inte vilja dela livet med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så bra. Ser så mycket fram emot den bästa tiden i mitt liv. Det är lustigt, för med dig har allt en mening. […]”

Den senaste veckan har rykten cirkulerat om att paret redan ska ha gift sig i smyg, men det är något som Hailey Baldwin har dementerat på sin Twitter.

”Jag är inte gift än”, skriver hon.

På sin Instagram har hon skrivit ”min absolut bästa vän” under en bild på henne och Bieber, och där kan man också skönja hennes förlovningsring.

Mer om Justin Bieber!

Game of Thrones–Sansa om pinsamma mötet med Justin Bieber

Justin Bieber har förlovat sig – läs allt om frieriet

Nu öppnar Selena Gomez upp – berättar om relationen med Bieber