Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här råkar Elizabeth Olsen avslöja att hon gift sig med Robbie Arnett

10 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Elizabeth Olsen och Robbie Arnett har hållit ihop sedan 2017.
Marvel-stjärnan Elizabeth Olsen har varit väldigt hemlighetsfull när det kommer till förhållandet med Robbie Arnett.
Men nu verkar det som att hon avslöjat att de har gift sig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
5 kändispar som gift sig i hemlighet

Skådespelaren Elizabeth Olsen och artisten Robbie Arnett har varit tillsammans sedan 2017. De träffades i Mexiko när de båda var på semester på samma ort. Det var dock något som båda höll tyst om innan de dök upp på röda mattan tillsammans inför Emmy-galan.

Därför håller Elizabeth Olsen detaljerna hemliga

Två år senare förlovade de sig, men också det har de varit tysta om. ”Lizzy” har tidigare sagt att hon lärt sig från sina systrar, Mary-Kate och Ashley Olsen att inte avslöja allt för mycket om sitt privatliv.

– De är ökända för att vara tysta. Jag tänkte inte så mycket på vad jag sa i intervjuer för jag antog att ingen skulle läsa, säger hon i en intervju med Modern Luxury magazine.

Elizabeth Olsen och Robbie Arnett ute på stan.
Elizabeth Olsen och Robbie Arnett ute på stan.

– Då sa de ”även om du tror att ingen kommer att läsa den artikeln så kommer någon kanske ta det citatet senare och använda det”. Det handlar om hur du hoppas att någon ska tolka dig och hur de vinklar vem du är och det arbetet du gör, fortsätter hon.

Annons

”Han är så jävla gullig”

Nu verkar det alltså som att Marvel-stjärnan och Milo Greene-medlemmen har gift sig.

Det är under ett samtal med skådiskollegan Kaley Cuoco, i Varietys Youtubeserie Actor to actor, som Elizabeth Olsen råkar försäga sig när hon ska berättar var hon befinner sig.

– Jag är i badrummet. Jag har varit i Storbritannien i sju månader, jag kom tillbaka för två dagar sedan och mina grannar håller på att göra om sin bakgård. Jag kan fortfarande höra dem och jag är längst in i badrummet, säger hon och fortsätter:

– Jag lägger också märke till att min make har lagt hit en Little Miss Magic. Du vet, Little miss-böckerna (barnböcker skrivna av Roger Hargreaves, reds. anm.). De är klassiker och så har han lagt till ”magic” på grund av WandaVision eftersom han är så jävla gullig, säger hon.

Variety har också delat klippet på Twitter och skriver:

”Elizabeth Olsens make (som hon är gift med, förresten) har dekorerat hennes bakgrund inför videosamtalet och Actors on actors-intervjun med Kaley Cuoco”.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons