Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här kysser Noomi Rapace och Victor Thell varandra på röda mattan

25 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Här var det kramkalas redan i juli i år. Victor Thell utgör till vardags ena halvan av popduon Smith & Thell.
Noomi Rapace är fåordig vad gäller sitt privatliv. Den senaste tiden har hon dykt upp på flera tillställningar i sällskap av artisten Victor Thell och duon har fotats ihop på röda mattan mer än en gång. Och under den senaste galapremiären har en kyss mellan dem fångats på bild!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

Vår svenska Hollywood-skådis Noomi Rapace är inte den som pratar bredvid mun, och efter skilsmässan med Ola Rapace har hon varit minst sagt fåordig om sina (eventuella) relationer.

Nu är det tio år sedan som ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace valde att separera från varandra efter nio år som gifta. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år.

Setts tillsammans vid flera tillfällen

Under sommaren har Noomi Rapace dykt upp på den ena röda mattan-premiären efter den andra – tillsammans med Smith & Thell-medlemmen Victor Thell. Frågor har ställts, det har tisslats och det har tasslats om den eventuella romansen i flera veckor. Men ännu har ingen tagit bladet från munnen.

Annons
Här var det kramkalas redan i juli i år. Victor Thell utgör till vardags ena halvan av popduon Smith & Thell.

Här kysser Noomi Rapace Victor Thell

Men härom veckan valde skådespelaren och artisten att bjuda till, om än bara litegrann. För under sin senaste galapremiär valde de nämligen att gosa framför kamerorna på röda mattan. En kyss delade de stolt när de båda deltog under premiären av Noomi Rapace senaste rulle Lamb i Spanien.

”Jag träffade ingen annan den sommaren”

Under sommaren hade nya filmen Lamb storslagen premiär på filmfestivalen, vilken gjorde succé i Cannes. I filmen medverkade Noomi Rapace som en av huvudrollerna av det fårfarmande par som bor ute i Islands landsbygd. Arbetet som Noomi Rapace lade ner på jobbet gjorde henne helt urholkad – så pass att hennes familj knappt kände igen henne.

Annons

– Jag träffade ingen annan den sommaren. Och jag kunde knappt prata med någon. Jag minns när jag FaceTime:ade med min son vid ett tillfälle, och han bara: ”Mamma, du ser väldigt konstig ut. Och du låter inte som dig själv”. Varpå jag svarade att ”jag vet”, förklarade hon i amerikanska ELLE.

Noomi Rapace och Victor har inte bekräftat relationen

Ännu har varken Noomi Rapace eller Smith & Thell-artisten kommenterat kyssen de delade på röda mattan, eller bekräftat att det skulle vara något annat än vänskap mellan dem.

Noomi Rapace poses for photographers upon arrival at the Kering Women In Motion Awards during the 74th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, July 11, 2021. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Under filmfestivalen i Cannes i juli i år stod Noomi Rapace och Victor Thell tätt intill!

Foto: TT, Instagram

TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons