Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Här hyllar vännerna Avicii under Billboard Music Awards

21 maj, 2018 
AvNina Nyström
Vännerna hyllade Avicii under Billboard Music Awards.
I natt hyllades Tim "Avicii" Bergling av sina vänner på Billboard Music Awards. Hyllningen har under dagen fått stor spridning – världen över. Se det fina talet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Dj-duon The Chainsmokers och artisten Halsey skulle dela ut pris i kategorin Top hot 100 song när de hedrade vännen Avicii genom att berätta hur mycket han betytt för dem.

Både The Chainsmokers och Halsey har tidigare arbetat med Avicii och det blev en känslosam stund när de berättade hur han inspirerat dem och många andra i EDM-världen.

– Hans bortgång är en stor förlust för musikvärlden och för oss. Han var en artist som inspirerade så många och på så många sätt. Och han betydde så mycket för oss och för alla i EDM-världen, sa The Chainsmokers Andrew Taggart.

– Alla som jobbade med honom var överens om att han var en glädjespridare och det gör den här tragedin ännu mer smärtsam. Det är en påminnelse till oss alla om att vara där för och stötta våra vänner och familjemedlemmar som kan lida av psykisk ohälsa, säger Halsey.

De tog också tillfället i akt att betona vikten av att stötta vänner och familj som drabbas av psykisk ohälsa. Reaktionerna från omvärlden lät inte vänta på sig – hyllningen plockades snabbt upp av flera stora medier och fick stor social spridning. Också på Twitter har vännernas tal delats – och kommenterats. Återigen ett tecken på inte bara Aviciis storhet utan också hur viktigt och engagerande ämnet psykisk ohälsa är.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Se den gripande hyllningen till Avicii här:

https://www.youtube.com/watch?v=Ai5VHEELZRc

Foto IBL

Läs mer:

Så reagerade kändisvärlden på Tim ”Avicii” Berglings bortgång.

Isabel Boltenstern: Avicii-dokumentären gör så förbannat ont

Annons