Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Här gör Alicia Vikander succé på Oscarsgalan – igen

27 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Alicia Vikander om sin bästa skönhetsprodukt.
I natt gjorde Alicia Vikander succé på Oscarsgalan - än en gång. Inte bara hyllades hon för sin look på röda mattan, hon var också uppe på scenen för att dela ut pris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I natt, svensk tid, var det dags för Alicia Vikander att återigen göra entré på Oscarsgalan. Efter förra årets vinst, då Alicia tilldelades en statyett för Bästa kvinnliga biroll för sin insats i The Danish Girl, var förstås många blickar riktade mot just henne.

Redan innan galan var Alicia en snackis i sociala medier, detta efter att modellen Chrissy Teigen, som ju också är ett par med musikern John Legend, hade hintat om att hon skulle ge Alicia en ”ryggmassage” under galan. Anledningen? Chrissy Teigen, och John Legend, var placerade precis bakom skådespelerskan, under galan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

På årets Oscarsgala satsade Alicia Vikander på en svart klänning i spets.

alicia-vikander-oscar-2017

– Inte helt oväntat bar hon Louis Vuitton konstaterade Elles bloggare Nina Campioni, som under natten fanns på plats hos Aftonbladet för att kommentera Oscargästernas kläder.

– Det var en ganska cool klänning, lite westerninspirerad, fortsatte Nina.

Alicia hade, också i år, lite av en nyckelroll under galan, det var nämligen hon som fick äran att presentera Bästa manliga biroll. Alicia äntrade scenen under jubel och applåder.

– Jag är väldigt spänd på att berätta namnen, sa hon och läste upp de nominerade.

I år gick statyetten för Bästa manliga biroll till Mashershala Ali för rollen i kritikerrosade Moonlight.

Foto Stella Pictures

Annons