Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Här förvandlas Alicia Vikander till Lara Croft – se första officiella bilderna

28 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Nu är de första officiella bilderna här. Vad vi talar om? De första fotona på Alicia Vikander som Lara Croft
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I början av februari läckte de första smygtagna bilderna från inspelningen av den nya Tomb Raider-filmen ut till medierna. Som bekant är det svenska Alicia Vikander som spelar huvudrollen, hjältinnan Lara Croft.

Nu, nära två månader senare, har filmbolaget släppt de allra första officiella fotona från filminspelningen. Vanity Fair var först med publiceringen och lyckades också få några citat från den svenska skådespelerskan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– När jag tillfrågades att spela denna roll blev jag väldigt exalterad. Lara Croft är en ikonisk karaktär, berättar Alicia för Vanity Fair.

LÄS OCKSÅ: ALICIA VIKANDERS MAKALÖSA FÖRVANDLING

Hon fortsätter:

Annons

– Jag tror att folk kan identifiera sig med henne på grund av massa olika anledningar. Men för mig ser jag henne som ett föredöme för många unga kvinnor. Hon försöker hitta sin plats i världen och koppla ihop det förflutna med framtiden. Hon har också en fantastisk blandning av egenskaper. Tuff, smart, sårbar och dessutom spöar hon folk. Hon är också väldigt annorlunda jämfört med de karaktärer jag tagit mig an tidigare. Det är roligt att försöka gå in i Laras huvud och utmaningen det innebär med en sådan fysisk roll. Projektet är extremt spännande.

Enligt SELF har Alicia Vikander legat i hårdträning inför rollen. I sju månader har hon, bland annat, tränat en blandning av styrketräning, boxning, MMA och klättring.

LÄS OCKSÅ: HÄR GÖR ALICIA VIKANDER SUCCÈ PÅ OSCARSGALAN – IGEN

Filmen Tomb Raider regisseras av Roar Uthaug och har premiär i USA i mars 2018. I filmen syns också Dominic West, Walton Goggins och Daniel Wu.

Foto Stella Pictures

Annons