Här dyker prinsessan Sofia upp i en ny frisyr – har skaffat pannlugg

prinsessan sofia har skaffat pannlugg

Under måndagskvällen dök prinsessan Sofia upp i ett officiellt sammanhang för första gången sedan början av december – i en helt ny frisyr.
Hon klär nu i pannlugg!
11 januari, 2022
TV: Sex gånger prinsessan Sofia har klätt sig som prinsessan Madeleine
1:58

Efter reklamen: TV: Sex gånger prinsessan Sofia har klätt sig som prinsessan Madeleine

(1:58)

Slå på ljud

Nytt år, nytt hår! Även i det svenska kungahuset verkar man känna av suget på förändring i samband med att ett år övergår till ett annat. När prinsessan Sofia dök upp på en tillställning för första gången på länge under gårdagskvällen, såg vi henne i en helt ny look.

Det bruna svallet är nu i en frisyr vi inte tidigare sett henne i – hon har skaffat sig en lugg! Den långa pannluggen matchade hon med en lägre tofs i nacken, och ett par stora örhängen tydligt synliga dinglandes från öronen.

Prinsessan Sofia, som vi inte sett sedan i början av december, dök upp i sin nya frisyr.

Prinsessan Sofia, som vi inte sett sedan i början av december, dök upp i sin nya frisyr.

Ryckte in för kronprinsessparet

Prinsessan Sofia har inte synts till på en månad, förrän nu när hon under måndagskvällen ryckte in i den covid-sjuka kronprinsessans ställe.

Det var egentligen kronprinsessan Victoria och prins Daniel som skulle närvarat under tillställningen Fira demokratin – 100 år, där riksdagen uppmärksammade att det var 100 år sedan de första fem kvinnorna tog plats i riksdagen. Men på grund av att kronprinsessparet drabbats av covid-19, fick istället prinsparet närvara.

prinsessan sofia i lugg

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på plats i Annexet under måndagskvällen.

Flera i kungafamiljen drabbade av covid-19

Det var i slutet av förra veckan som kronprinsessan Victoria och prins Daniel testades positivt för covid-19, efter att kung Carl Gustaf och drottning Silvia ett par dagar innan drabbats av viruset.

– Kronprinsessan kände sig förkyld i går och testade sig nu på morgonen. Hon fick bekräftat att hon var positiv för covid-19. I samma veva testade sig också prins Daniel men det visade sig vara negativt. Det här innebär att hela familjen är i karantän och isolerade hemma på Haga, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till DN då, innan det senare bekräftades i ett pressmeddelande att även prins Daniel fått ett positivt testresultat.

Foto: TT

Se också: Här är kungligheterna som har tatueringar
1:24

Efter reklamen: Se också: Här är kungligheterna som har tatueringar

(1:24)

Slå på ljud