Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här dyker prinsessan Sofia upp i en ny frisyr – har skaffat pannlugg

11 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
prinsessan sofia har skaffat pannlugg
Under måndagskvällen dök prinsessan Sofia upp i ett officiellt sammanhang för första gången sedan början av december – i en helt ny frisyr.
Hon klär nu i pannlugg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Sex gånger prinsessan Sofia har klätt sig som prinsessan MadeleineBrand logo
TV: Sex gånger prinsessan Sofia har klätt sig som prinsessan Madeleine

Nytt år, nytt hår! Även i det svenska kungahuset verkar man känna av suget på förändring i samband med att ett år övergår till ett annat. När prinsessan Sofia dök upp på en tillställning för första gången på länge under gårdagskvällen, såg vi henne i en helt ny look.

Det bruna svallet är nu i en frisyr vi inte tidigare sett henne i – hon har skaffat sig en lugg! Den långa pannluggen matchade hon med en lägre tofs i nacken, och ett par stora örhängen tydligt synliga dinglandes från öronen.

Prinsessan Sofia, som vi inte sett sedan i början av december, dök upp i sin nya frisyr.
Prinsessan Sofia, som vi inte sett sedan i början av december, dök upp i sin nya frisyr.

Ryckte in för kronprinsessparet

Prinsessan Sofia har inte synts till på en månad, förrän nu när hon under måndagskvällen ryckte in i den covid-sjuka kronprinsessans ställe.

Annons

Det var egentligen kronprinsessan Victoria och prins Daniel som skulle närvarat under tillställningen Fira demokratin – 100 år, där riksdagen uppmärksammade att det var 100 år sedan de första fem kvinnorna tog plats i riksdagen. Men på grund av att kronprinsessparet drabbats av covid-19, fick istället prinsparet närvara.

prinsessan sofia i lugg
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på plats i Annexet under måndagskvällen.

Flera i kungafamiljen drabbade av covid-19

Det var i slutet av förra veckan som kronprinsessan Victoria och prins Daniel testades positivt för covid-19, efter att kung Carl Gustaf och drottning Silvia ett par dagar innan drabbats av viruset.

Annons

– Kronprinsessan kände sig förkyld i går och testade sig nu på morgonen. Hon fick bekräftat att hon var positiv för covid-19. I samma veva testade sig också prins Daniel men det visade sig vara negativt. Det här innebär att hela familjen är i karantän och isolerade hemma på Haga, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till DN då, innan det senare bekräftades i ett pressmeddelande att även prins Daniel fått ett positivt testresultat.

Foto: TT

Se också: Här är kungligheterna som har tatueringarBrand logo
Se också: Här är kungligheterna som har tatueringar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons