Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här dyker Jennifer Aniston upp – i lugg

10 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Jennifer Aniston.
Hollywoodstjärnan Jennifer Aniston har en ny frisyr.
På Instagram visar hon nu upp sin omgjorda look, med lugg!
Annons
Jennifer Anistons stilresa genom årenBrand logo
Jennifer Anistons stilresa genom åren

Jennifer Aniston hade en av 90-talets mest berömda frisyrer som fick namnet The Rachel efter hennes karaktär i serien Vänner. Den fick förra året ett uppsving. Enligt skönhetsåterförsäljaren Just my look gick efterfrågan på den frisyer upp 179 procent efter att trailern till Friends: The reunion släpptes.

Chris McMillan är hårstylisten som uppfann frisyren.

– Jag skapade The Rachel första gången när jag träffade Jennifer, vilket var över 20 år sedan. På den tiden hade Jennifer väldigt långt hår med lugg, säger han i en intervju med The Telegraph från 2016.

– Jag bad henne att låta luggen växa ut, skaffa sig lite slingor och bara testa något nytt. Vi klippte ner det och lade till lager för att smälta in nederdelen med luggen – och resten är historia, fortsätter han i den intervjun.

The Rachel – inte Jennifer Anistons favoritfrisyr.
The Rachel – inte Jennifer Anistons favoritfrisyr.

Jennifer Aniston avskyr sin klassiska frisyr

Jennifer Aniston själv har dock sagt att hon varit minst sagt kyligt inställd till den klassiska stilen.

Annons

– Jag älskar Chris, och han är samtidigt min förbannelse eftersom han började med den där jäkla The Rachel, vilket inte var min bästa look. Hur ska jag säga det här? Jag tror att det är den fulaste frisyren jag någonsin sett, säger hon till Allure 2019.

Och trots den stora boosten för The Rachel förra året valde hon att behålla sin klassiska frisyr med mittbena och rakt hår när det var dags att spela in återföreningen.

Här är Jennifer Aniston i lugg

Nu är det dock dags för en förändring på hårfronten för Jennifer Aniston. I ett inlägg på Instagram visar hon nämligen upp sin nya frisyr. Hon har skaffat lugg!

På bilden står hon bredvid Adam Sandler, och hon berättar att de är i full gång med att spela in Murder mystery 2, uppföljaren till mysteriekomedin från 2019.

”Tillbaka på jobbet med min kompis”, skriver hon till bilden och ett klipp som visar inspelningsplatsen.

Så det blev en tillbakagång till tiden innan Vänner för Jennifer Aniston, alltså.

Foto: TT

Annons