Här dyker Angelina Jolies döttrar upp i hennes klänningar på röda mattan

Här dyker Angelina Jolies döttrar Zahara och Shiloh upp i mammas klänningar

När Angelina Jolie dök upp på röda mattan under premiären av den nya Marvelfilmen Eternals hade hon sällskap av fem av sina barn – och två av dem bar klänningar vi tidigare sett Angelina i!
19 oktober, 2021
Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelaren
1:15

Efter reklamen: Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelaren

(1:15)

Slå på ljud

Sådan mor, sådan dotter! När Angelina Jolie under måndagen tog med sig fem av sina sex barn på premiären av den nya Marvelfilmen Eternals så kunde vi se att äldsta dottern Zahara tagit sig en titt i sin mammas garderob. När familjen kom tätt ihop längs den röda mattan såg vi Zahara klädd i samma klänning som Angelina Jolie bar under Oscarsgalan 2014, en klänning av Elie Saab.

Angelina Jolie fick sällskap av fem av de sex barnen under premiären av Eternals, Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh och Zahara.

Angelina Jolie fick sällskap av fem av de sex barnen under premiären av Eternals, Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh och Zahara.

Angelina Jolie på oscarsgalan 2014

Angelina Jolie i sin klänning från Elie Saab under Oscarsgalan 2014. Samma klänning som Zahara nu bar under den senaste premiären.

En ny version av mamma Angelina Jolies klänning

Med på premiären var också barnen Maddox, Shiloh, Vivienne och Knox, och det var inte bara Zahara som bar sin mammas plagg, även Shiloh hade tagit sig en titt i Angelinas garderob innan premiären. Klänningen Shiloh bar såg vi på Angelina i somras, och Shiloh verkar ha gjort om den en aning. Både upptill och nertill ser vi nu detaljer som inte fanns på klänningen vid tillfället då Angelina hade den på sig.

angelina jolie 2021

Angelina Jolie i den beiga klänningen som Shiloh nu gjort om till sin egna under måndagens världspremiär.

Shiloh har tidigare uppmärksammats för sin androgyna stil. Men den här gången ser vi henne matcha sin klänning med ballerinaskor och en längre frisyr än vad vi gjort de senaste åren.

Den pågående striden om barnen

Vårdnadstvisten mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har pågått i flera år, och än är den inte över. Äldsta sonen Maddox, som idag är 19, är numera vuxen och inte längre en del av föräldrarnas tvist. Men striden om de fem barnen Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne och Knox fortsätter.

Angelina fångas då och då på bild ihop med barnen, och inte allt för sällan får gänget hänga med på event och posera framför kamerorna på röda mattan.

Angelina Jolie och barnen Vivienne, Zahara, Shiloh och Knox.

2019 fick Vivienne, Zahara, Shiloh och Knox hänga med mamma på premiären av Maleficent.

Foto: TT