Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här återförenas skådespelarna från High School Musical

17 apr, 2020 
AvStina Dahlgren
High school musical
Natten mellan torsdag och fredag återförenades skådespelarna från High School Musical. Under Disneys singalong-kväll spred de glädje med sin sång, men hade också ett fint budskap till alla i karantän.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Disney-kvinnor att inspireras avBrand logo
5 Disney-kvinnor att inspireras av

Natten mellan torsdag och fredag gick Disneys singalong-kväll av stapeln. Artister som Ariana Grande, Demi Lovato och Christina Aquilera underhöll alla som just nu sitter hemma i karantän på grund av corona. Även Beyoncé dök upp under sändningen som en extra överraskning.

The Disney family singalong sändes på den amerikanska tv-kanalen ABC, men gick även att se på streamingtjänsten Hulu samt på Twitter och Youtube. Allt skedde via videotjänsten Zoom och artisterna filmade sig själva hemma i sina egna vardagsrum – allt för att fortsätta hålla social distansering.

Återföreningen av High School Musical

En av kvällens höjdpunkter och det som fått störst uppmärksamhet i sociala medier var återföreningen av skådespelarna från High School Musical. Filmen från 2006 fick två uppföljare och till sist en spin-off med karaktären Sharpay. Tittarna fick följa ett gäng ungdomar på ett amerikanskt gymnasium, och huvudrollerna Troy och Gabriella spelas av Zac Efron och Vanessa Hudgens.

I mitten ser vi Vanessa Hudgens och Zac Efron som Gabriella och Troy.

Under The Disney family singalong återförenades nästan hela gänget. Zac Efron saknades dock, och enligt Billboard ska återföreningen ha krockat med marknadsföringen han gör för filmen Dirty Grandpa. I stället presenterade Zac Efron hela gruppen och framträdandet, men valde att inte sjunga själv.

Annons

Vanessa Hudgens om återföreningen

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och Corbin Bleu med flera rev av High Scool Musical-klassikern We’re all in this together till fansens förtjusning. På varsitt håll, med varsin kamera, spexade skådespelarna och gjorde allt för att ge fansen en oförglömlig upplevelse. Under hela numret kunde tittarna se låtens text i bild och på så sätt sjunga med tillsammans med stjärnorna.

Efter inspelningarna postade Vanessa Hudgens ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av upplevelsen.

”Hade så roligt när vi satte ihop detta. Så speciellt att få återförenas med min High School Musical-familj i dessa tider för att få sprida lite glädje”, skrev hon och avslutade med hashtaggen #wereallinthistogether, det vill säga ”vi är alla i det här tillsammans”.

Här kan du se stjärnorna sjunga We’re all in this together:

 

Foto: TT, Youtube

LÄS MER: 

Beyoncé överraskade alla på The Disney Family Singalong

Här är artisterna som uppträder i Disneys singalong-show

17 klassiska teen movies på Netflix med massor av drama

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons