Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är trailern till årets julfilm – Last Christmas

20 aug, 2019 
AvEmma Castman
Sommaren kom och gick – och om redan ett par månader släpps årets första julfilmer. Här är trailern till – Last Christmas – som har svensk biopremiär den 15 november.
Annons

Även om julen kan kännas långt borta skadar det inte att börja julpeppa i tid. Om knappt tre månader har årets julfilm – Last Christmas – premiär på bio, men redan nu går det att titta på filmens trailer.
Last Christmas utspelar sig i London i juletid och handlar om Kate (Emilia Clarke från Game of Thrones), en bitter ung tjej som har för vana att fatta dåliga beslut. Hon jobbar som tomtenisse i en julbutik – och plötsligt korsas hennes vägar med Tom (Henry Golding).

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Ett möte som verkar för bra för att vara sant – och som ger livet en helt ny vändning.

Paul Feig är filmens regissör och Bryony Kimmings och Emma Thompson, som spelade mamman Karen i Love Actually, ansvarar för manus. Därtill är det – självklart – popgruppen Whams julklassiker Last Christmas från 1984 som både har inspirerat filmens handling och titel.

Här är trailern till Last Christmas:

The Christmas Chronicles – förra årets julfilm

Den 22 november förra året hade The Christmas Chronicles premiär på Netflix. Den julfilmen filmen följer ett klassiskt jultema och handlar om hur syskonen Kate och Teddy planerar för att fånga jultomten på film när han kommer med sina julklappar. Något som leder in dem på ett hisnande äventyr de flesta barn bara kan drömma om.

Annons

När Kate och Teddy försöker smyga sig in i tomtens släde orsakar de nämligen en olycka som riskerar att äventyra hela julen. Under en vild natt måste syskonen därför samarbeta med tomten och kämpa för att rädda julen innan det är försent.

Kurt Russel spelar jultomte i The Christmas Chronicles, Darby Camp spelar Kate och Judah Lewis spelar Teddy. Filmen finns fortfarande tillgänglig på Netflix.

Foto: Universal pictures

Läs mer:

Annons