Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är Scarlett Johansons okända tvilling

11 dec, 2021 
AvJessica Rådne
scarlett johansson på röda mattan
Finns det en så finns det flera! Holywoodstjärnan Scarlett Johansson har en mindre känd tvilling. Här är brorsan Hunter Johnsson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Scarlett Johansson – 9 saker du inte visste om skådespelerskanBrand logo
TV: Scarlett Johansson – 9 saker du inte visste om skådespelerskan

Scarlett Johansson föddes den 22 november 1984 i New York. Det gjorde även hennes tre minuter äldre tvillingbror, Hunter Johnsson.

scarlett och hunter jonsson
Scarlett och Hunter Johnsson på röda mattan 2014.

Hunter är inte helt främmande för rampljuset eftersom att han följt med och stöttat sin syrra på röda mattan vid flera tillfällen. Han är även aktiv i sociala medier där han visar upp glimtar ur sitt liv.

Annons

Syskonen rör dig trots det inom vill skilda fält.

”Lever mitt bästa liv”

Tvillingbrorsan Hunter jobbade tidigare i PR-industrin men är numer verksam internationellt med installation av solceller. Han reser ofta i yrket och befinner sig sedan en tid i Västindien. I ett inlägg på Instagram från augusti 2020 skriver Hunter:

”Jag är en kille från New York City som hittade mitt syfte i Puerto Rico. Jag är tacksam för den djupa kärlek som gemenskapen här har gett mig. Min tid inom PR har lärt mig att kärlek och partnerskap byggs upp från grunden”.

I ett inlägg från november i år befinner sig Hunter vid en solcellanläggning i Guánica, Puerto Rico. ”Lever mitt bästa liv”, skriver han i caption.

Jobbar ideellt med solceller

Organisationen Hunter grundat och jobbar för är ideell. De installerar solceller på räddningstjänststationer i syfte att säkerställa eltillförsel i alla kritiska lägen. ”Så att brandmän och ambulanspersonal kan rädda liv även när elförbrukningen strypts”, står det i beskrivningen på organisationens Instagramkonto.

Annons
bild från hunters organisations instagramkonto
Scarlett Johansson medverkar i bildspel på Solar Responders Instagramkonto.

När Hunter startade sin verksamhet 2017 var Scarlett på plats för att visa sitt stöd.

Scarlett och maken Colin Jost besökte Puerto Rico

Scarlett älskar sin bror och tar varje tillfälle att hylla honom. I en intervju med People från 2020 säger Scarlett:

– Om det finns en verkligt osjälvisk människa i mitt liv så är det min bror. Han påminner mig alltid om att jag behöver vara en bättre människa. Jag är otroligt stolt över honom.

Scarlett besökte i fjol sin bror i Puerto Rico tillsammans med maken Colin Jost. Scarlett och Colin deltog då i arbetet på en solcellsanläggning i ett område där orkanen Maria hade svept fram och förstört elförbrukningen 2017.

Annons

Det är vid sådana naturkatastrofer som solcellerna kommer till extra stor nytta. När ingenting annat fungerar, kan åtminstone dagsljuset göra att energi lagras.

– Han är väldigt pragmatisk, säger Scarlett om sin bror. Han tar sig tiden att se till att allt jobb han gör ger effekt.

Källa: People

Foto: TT, Instagram

Se också: Scarlett Johanssons 12 snyggaste looks genom tidernaBrand logo
Se också: Scarlett Johanssons 12 snyggaste looks genom tiderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons