Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Se klippet när Adele försöker lura Jimmy Fallon

24 nov, 2015 
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Adele fortsätter promota det nya albumet 25 genom att visa upp sina charmigaste sidor för omvärlden. Och igår fick vi reda på att hon är riktigt, riktigt usel på att ljuga – såklart på ett gulligt sätt. 

I går gästade Adele The tonight show och Jimmy Fallon. Under showen roade de sig med att spela spelet Box of lies. Spelet går ut på att lyckas övertala den andra om att du talar sanning – även om så inte är fallet. Adele kämpar tappert med att försöka lura Jimmy Fallon genom att testa olika tricks och vi kan inte hålla oss för skratt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Adeles nya album 25 släpptes i fredags. Både veckan innan och efter lanseringen har stjärnan varit den mest omtalade artisten på sociala medier och sajter. ELLE måste medge att stjärnan promotar sig själv väldigt bra då hon gång på gång visar upp nya och charmig sidor av sig själv som vi fullkomligt älskar. Här nedan hittar du hela klippet när Adele och Fallon spelar spelet Box of lies. Vi varnar för skrattanfall!

Läs ocksåAdele låtsas vara Adele-imitatör

Läs också: Adele liveuppträder med låten Hello

Annons