Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är Italiens och Frankrikes version av Skam-gänget

25 jan, 2018 
AvHanna Carlsson
Lystring alla SKAM-älskare där ute! Nu är det snart dags för Italien och Frankrike att sända deras versioner av den hyllade serien. Här är skådespelarna som ska spela våra favoritkaraktärer.
Annons

Att Skam blev en hit var det knappast någon som missade. Den norska ungdomsserien såldes dessutom till fem Europeiska länder efter att finalavsnittet sändes i juni 2017.

Produktionerna av de nya versionerna börjar nu bli klara och först ut är Italien och Frankrike. Den första säsongen av italienska Skam filmades i slutet av förra året och ryktas ha säsongsstart i mars.

Fransmännen ligger dock i framkant med två inspelade säsonger där den första säsongen kan starta redan i slutet av månaden. Det kommer också en Nederländsk version av serien under hösten 2018. Men det är osäkert när de två andra länderna som köpte serien, Spanien och Tyskland, är redo för sina versioner.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Under tiden har skaparen av den norska succén Julie Andem tagit nästan hela sin produktion till Austin för att starta produktionen av Shame, den amerikanska versionen av Skam.

Här är de som ska spela Skam-gänget i Italien och Frankrike:

Vänster: Italien / Höger: Frankrike

Annons

EVA

Ludovica Martino / Philippine Stindel

NOORA

Benedetta Gargari / Marilyn Lima

SANA

Beatrice Bruschi/ Assa Aïcha Sylla
Annons

VILDE

Greta Ragusa - Lula Cotton-Frappier

Greta Ragusa – Lula Cotton-Frappier

CHRIS

Martina Lelio - Coline Preher

ISAK

Federico Cesari - Axel Auriant
Annons

JONAS

Ludovico Tersigni - Léo Daudin

WILLIAM

Giancarlo Commare - Michel Biel

PENETRATOR CHRIS

Federico Canegello - Théo Christine

Federico Canegello – Théo Christine

Annons

Läs mer:

Foto Instagram, NRK

Källa: Twitter

Annons