Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är Fifty Shades-scenen som får Dakota Johnson att asgarva

06 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
På fredag är det äntligen dags för den svenska premiären av Fifty Shades Darker. Till dess: se scenen där inte ens luttrade Dakota Johnson kan hålla sig för skratt.
Annons

På fredag får vi äntligen återse Christian Grey och Anastasia Steele. Då rullar nämligen Fifty Shades Darker upp på de svenska biograferna. Att filmen är het råder det inget som helst tvivel om, det har vi redan sett i de trailers som släppts.

Häromveckan gästade Dakota Johnson, som spelar Anastasia Steele, Jimmy Fallons talkshow. Väl där sattes hennes skådespeleri på prov. Dakota fick spela upp en klassisk Fifty Shades-scen tillsammans med Jimmy Fallon, men istället för de riktiga replikerna skulle hon istället säga random ord. Det hela får Dakota Johnson att skratta så hon gråter. Vi förstår henne, och asgarvar vi också.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se klippet här.

Foto Stella Pictures

Annons