Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Här är Eminems äldsta dotter Alaina Scott idag – har förlovat sig

16 dec, 2021 
AvElin Jonsson
eminem har tre barn - och äldsta dottern har nu gått och förlovat sig med killen Matt.
Marshall ”Eminem” Mathers har tre barn, och nu har den äldsta i barnaskaran gått och förlovat sig med kärleken sedan sju år tillbaka.
Här är Alaina Scott idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

Trebarnspappan tillika rapparen Marshall ”Eminem” Mathers och exfrun Kim Scott har haft många vändor i relationen, men 2006 tog det slutslut.

Under sin relation skaffade de dottern Hailie Jade Scott Mathers 1995, och det dåvarande paret adopterade även Kim Scotts tvillingsyster Dawns (som gick bort 2016) dotter Alaina Marie Scott, född 1993.

– Hon är praktiskt taget min och Kims, hon har levt med oss var vi än har varit, sa Eminem i en intervju med Rolling Stone från 2004.

I en av ex-makarnas göra-slut-vändor skaffade Kim Scott barn med Eric Hartter. Och när Eminem och Kim Scott gick och gifte sig igen år 2006 adopterade Eminem också Stevie Mathers – eftersom biologiska pappan Hartter inte verkade veta av sitt barn.

Annons

Eminem och Kim Scotts andra äktenskap 2006 höll bara ett par månader och strax efter valde de att ta ut skilsmässa igen.

Eminems dotter har förlovat sig

Nu har den äldsta i barnaskaran också gått och förlovat sig, så Eminems familj har med det gått och blivit större! Det är alltså Alaina Scott som fått en ring på fingret, något hon stolt visar upp på sina sociala medier nu. Fästmannen Matt Moeller gick ner på knä på ett hustak vid The Monarch Club i Detroit Michigan, USA.

”Den här stunden, det här livet”, skriver Alaina Scott på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av tre fina bilder från ögonblicket.

”Jag säger JA hundra gånger om. Jag älskar dig!”, fortsätter hon berätta om lyckan med Matt Moeller som hon nu varit tillsammans med i sju år.

Här är Eminems äldsta dotter Alaina Scott

På sina sociala medier presenterar sig kändisdottern Alaina Scott som en ”kroppspositiv person” som jobbar för att ”kvinnor ska stärka kvinnor”, och hon har en stor skara följare som hyllar hennes inlägg.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons