Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Här är de sämsta filmerna någonsin enligt IMDb

01 jul, 2020 
AvMalin Ny
Här är de sämsta filmerna som någonsin gjorts enligt IMDb.
När användarna på IMDb får rösta fram de sämsta filmerna någonsin ligger Saving Christmas, The Hottie & the Nottie och Superbabies: Baby Geniuses rätt illa till. Här är resten av filmerna på listan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Även om skaparna bakom en film alltid vill göra den bästa filmen någonsin blir resultatet inte alltid som förväntat. När användarna på sajten IMDb röstar fram de sämsta filmerna någonsin finns en hel del påkostade produktioner med på listan med Hollywood-kändisar som Paris Hilton, Kim Kardashian och Adam Sandler som skådespelare.

Här är de sämsta filmerna som någonsin gjorts enligt IMDb.

Saving Christmas (2014)

Handling: Kirk njuter av julfestligheterna men inser att han måste hjälpa sin bror Christian, som tvivlar på julen. Trots slagordet ”Put Chris back in christmas” tog den inte riktigt tittarna med storm.

Annons

Betyg: 1,4

Going Overboard (1989)

Handling: Shecky Moskowitz, spelad av en ung Adam Sandler, är en komiker som går ombord på en slags kärleksbåt och uppträder, men blir slagen av en annan komiker som får alla tjejerna. Sandlers genombrott och kanske inte den rollen han är stoltast över i dag.

Betyg: 1,8

Pledge This! (2006)

Handling: Ordförande i South Beach Universitys flickklubb, spelad av Paris Hilton, bjuder hem några förstaårsstudenter som vill söka medlemskap i klubben.

Annons

Betyg: 1,8

Birdemic: Shock and Terror (2010)

Handling: Försäljaren Rod och modellen Nathalie blir attackerade av muterade örnar i en småstad i Kalifornien. Snart fylls hela stan av kaos och skräck.

Betyg: 1,8

Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004)

Handling: Ett par babygenierna måste i denna uppföljare stoppa den onde mediemogulen Bill Biscane, som vill åt världsherravälde genom att hjärntvätta barnen via tv-program och knäcka den hemliga barnspråkskoden.

Annons

Betyg: 1,9

The Hottie & the Nottie (2008)

Handling: Nate har blivit utkastad av sin flickvän och kommer plötsligt ihåg sin barndomskärlek – skolans sötaste tjej, Christabel, spelad av Paris Hilton.

Betyg: 1,9

Disaster Movie (2008)

Handling: Ett par 20-åringar försöker under en natt att överleva alla naturkatastrofer som finns. Carmen Electra, Vanessa Lachey och även Kim Kardashian syns bland annat i rollerna.

Annons

Betyg: 1,9

House Of The Dead (2003)

Handling: Ett gäng ungdomar åker till en ö för en ravefest, men det visar sig att ön kryllar av zombies, så ungdomarna får göra sitt bästa för att skjuta och överleva.

Betyg: 2,0

From Justin to Kelly (2003)

Handling: Servitrisen Kelly Taylor, spelad av artisten Kelly Clarkson, och collegestudenten Justin Bell blir kära i varandra på ett spring break i Fort Lauderdale, Florida, samtidigt som deras vänner också träffar kärleken.

Annons

Betyg: 2,1

Glitter (2001)

Handling: När bakgrundssångerskan Billie får chansen att göra en skiva, och samtidigt förälskar sig i en DJ, Dice, blir hon en stjärna över en natt. Medan hennes karriär bara går spikrakt uppåt hamnar Dice i problem.

Betyg: 2,2

Foto: TT

LÄS MER:

10 filmer om historiska kvinnor – orginalen vs skådisarna

Oväntade slut som sabbade hela filmen

Alla nya serier och filmer på Netflix i juli 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons