Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Här är de nya skådespelarna i Familjen Bridgerton säsong två

07 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Familjen Bridgerton får en massa nya skådisar till säsong två.
Att rollbesättningen för den andra säsongen av succéserien Familjen Bridgerton kommer skilja sig mot den första är klart sedan tidigare.
Nu bekräftas fem nya skådespelare av Netflix!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

I slutet av januari kom glädjebeskedet som alla Familjen Bridgerton-fans hoppats på: Det blir en andra säsong av serien. Men lika lyckliga som de blev av det, blev de ledsna av nyheten som kom i helgen om att publikfavoriten Regé-Jean Page inte återvänder i rollen som Simon Basset, hertigen av Hastings.

Därför lämnar Regé-Jean Page Familjen Bridgerton

Anledningen till han inte kommer tillbaka är inte mer dramatisk än att serien följer bokförlagorna och där skrivs karaktären ut när handlingen byter riktning från hans kärlek Daphne Bridgerton (spelad av Phoebe Dynevor) till andra medlemmar i familjen.

Annons

”Vi vinkar farväl till Regé-Jean Page, som så triumfartat har spelat hertigen av Hastings. Vi kommer sakna Simons närvaro på skärmen, men han kommer för alltid vara en del av familjen Bridgerton”, skrev seriens officiella Twitterkonto i ett brev.

”Daphne kommer förbli en hängiven hustru och syster som hjälper sin bror navigera i den kommande säsongen av stora sociala evenemang och allt det innebär – med mer intriger och romans än mina läsare kanske klarar av”, försäkrar de.

Fem nya skådespelare i Familjen Bridgerton säsong 2

Kanske får fansen en ny favorit i någon av de nya karaktärerna. Det kommer spelas av Charithra Chandran, Simone Ashley, Shelley Conn, Calam Lynch och Rupert Young enligt Variety.

I likhet med den första säsong är skådespelarna relativt okända. Charithra Chandran har tidigare varit med i ett avsnitt av Serien Alex Rider. Hon kommer att spela Edwina Sharma som blivit upplärd av sin äldre syster Kate att ta sina första stapplande steg in i societeten.

Annons

Simone Ashley är den som kommer att spela Kate Sharma, och hon går att känna igen från serien Sex education.

Simone Ashley spelar Kate Sharma.
Simone Ashley spelar Kate Sharma.

Shelley Conn har tidigare varit med i Kalle och chokladfabriken från 2005, och kommer att spela Edwina och Kates mamma Mary Sharma.

Annons
Shelly Conn som den återvändande mamman Mary Sharma.
Shelly Conn som den återvändande mamman Mary Sharma.

Calam Lynch gjorde sin skådespelardebut i Dunkirk och har sedan varit med i Derry girls. I Familjen Bridgerton kommer han att iklä sig rollen som arbetaren Theo Sharpe.

Calam Lynch spelar Theo Sharpe.
Calam Lynch spelar Theo Sharpe.

Till sist skrivs en ny rollfigur in, som inte finns med i böckerna. Och det är Rupert Young som kommer att spela Jack som har kopplingar till en prominent familj och ett Bridgerton-mysterium enligt Variety.

Annons
Rupert Young som den sprillans nya Jack.
Rupert Young som den sprillans nya Jack.

Det kommer dock dröja ett tag innan vi får bekanta oss med de nya karaktärerna. Det preliminära premiärdatumet är nämligen satt till 2022.

Foto: TT

Annons