Här är de mest populära svenska reality-serierna just nu

25 nov, 2019 
AvEmma Castman
Mest populära svenska realityserierna 2019
Idol, Wahlgrens värld och Parneviks – här listas de reality-serier som flest svenskar tycker om att titta på just nu. Finns din favorit med på listan?
Annons

Vintern närmar sig med stormsteg och i takt med att mörkret faller lockar tv-soffan mer än någonsin. Men vad ska man egentligen titta på? Sajten tv.nu har sammanställt en lista över de mest uppskattade svenska reality-serierna just nu – och Wahlgrens värld, Bonde söker fru och Svenska hollywoodfruar är tre exempel på populära titlar.

Det absolut mest omtyckta tv-programmet är dock inget av ovanstående – utan Idol. 24 procent av de svarande sa nämligen att de antingen streamar eller följer den programserien linjärt.

Mest populära serierna – topp 15

 1. Idol
 2. Wahlgrens värld
 3. Bonde söker fru
 4. Svenska hollywoodfruar
 5. Parneviks
 6. Renées brygga
 7. Farmen
 8. Lyxfällan
 9. Bachelor
 10. Paradise hotel
 11. Gift vid första ögonkastet
 12. Första dejten
 13. Ensam mamma söker
 14. Lailaland
 15. Love island

Många vill inte avslöja vad de tittar på

Undersökningen visar också̊ att en hel del undviker att berätta för andra om sin förkärlek till reality – hela 25 procent uppgav nämligen det i undersökningen. Att avslöja för sina kollegor vilka serier man tittar på bär mest emot, och på andra plats kommer ”nya bekantskaper”.

En majoritet svarade dock att de inte alls skäms över att berätta vad de tittar på för tv-program.

Annons

Undersökningen är gjord av tv.nu, och svaren kommer från deras användare. Sammanlagt har 3 886 personer svarat i undersökningen.

Foto: TV3

Läs mer:

Annons