Här är allt vi vet om Younger säsong 7 än så länge

Säsong sju av Younger ryktas bli den sista

Längtar du också efter sjunde säsongen av Younger? Här är allt vi vet om säsong nummer sju – som även sägs bli den sista.
20 november, 2020

Väntar du ivrigt på nya säsongen av Younger? Då har vi goda nyheter. Inspelningarna av säsong sju är äntligen igång igen. Däremot kan det bli det sista vi ser av Liza Millers (Sutton Foster) äventyr som framgångsrik 40-någonting karriärskvinna som låtsas vara yngre för att landa ett jobb i bokbranschen. Säsong sju ryktas nämligen bli den sista – här är allt vi vet.

Är säsong 7 den sista säsongen av Younger?

Trots att Hilary Duff, som spelar Kelsey Peters, tidigare meddelade att serien troligen inte skulle börja spelas in förrän tidigt 2021 är inspelningarna nu igång. I slutet av oktober började kamerorna rulla efter att ha skjutits fram drygt 10 månader till följd av rådande pandemi. I en intervju med amerikanska sajten TVLine avslöjar dock Youngers skapare Darren Star att produktionen "inofficiellt planerar" att säsong sju blir den sista. Kryptiskt? Väldigt.

Vad kommer säsong 7 av Younger handla om?

Det är inte främmande för någon att vi befinner oss mitt i en pandemi och många undrar nog hur mycket världsläget kommer påverka handlingen i säsong sju. Enligt Star funderar produktionen på hur pandemin ska integreras i serien, men är tydlig med att det finns en huvudsaklig handling som säsongen kommer att kretsa kring.

– Många avsnitt skrevs redan innan pandemin och vi försöker ta vid där förra säsongen slutade. Men på sikt kommer pandemin närvara i säsongen, menar Star, som även ligger bakom snackisen Emily in Paris och Sex and the City.

Rollistan för Younger säsong 7:

Hur ser rollistan ut för säsong sju? I samband med att nya säsongen bekräftades nämndes följande skådespelare: Sutton Foster, Charles Michael Davis, Miriam Shor, Hilary Duff, Debi Mazar, Nico Tortorella, Molly Bernard och Peter Hermann.

När har Younger säsong 7 premiär?

Just nu finns det ingen information om när nya säsongen av Younger faktiskt har premiär. De senaste tre säsongerna har alla haft premiär i juni. Med tanke på att inspelningarna nyligen sattes igång igen blir det garanterat under 2021 och kanske är inte juni för långsökt? Låt oss hoppas!

Kommer Younger få en spinoff?

Trots att slutet inte är bekräftat ser seriens framtid lite dyster ut. Men, det finns ett ljus i tunneln för alla Younger-fans. Det är nämligen bekräftat sedan tidigare att Hilary Duffs karaktär Kelsey Peters ska få sin egen serie. När den har premiär (och om inspelningarna ens är på gång) förblir oklart.

Källa: TVLine.

LÄS MER:

13 serier att älska med kvinnliga huvudroller

Hilary Duff är gravid – delar lyckan på Instagram

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: