Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Här är alla nya serier och filmer på HBO i april 2019

22 mar, 2019 
AvSofia Börjesson
Gentleman Jack, Killing Eve och Game of Thrones som kommer med nya säsonger på HBO i april 2019.
April kan vara årets hittills mest efterlängtade streaming-månad med nyheter som Game of Thrones, Killing Eve och Gentlemen Jack. Här är alla nya filmer och serier på HBO i april!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På med mysbyxorna och ladda popcornmaskinen – april månad blir något alldeles extra i film- och serieväg. Den allra sista säsongen av Game of Thrones har premiär, och flerfaldigt prisbelönade Killing Eve får sin andra säsong. Dessutom kommer den mycket lovande, och nytänkande, serien Gentlemen Jack till HBO – ett kostymdrama om något så ovanligt som en godskvinna som söker sig en fru.

Låt streaming-månaden börja!

Nya serier på HBO i april

Veep

Säsong 7

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Handling: I den allra sista säsongen av Veep försöker Selina Meyer vinna mer mark genom att bearbeta välbärgade donatorer. Hennes grupp missanpassade medarbetare är tillbaka, men inte Mike som har blivit bannlyst och ersatt av reportern Leon West – hans nemesis.

Premiär: 1 april

Barry

Säsong 2

Handling: Barry kämpar för att lämna sitt våldsamma liv och sin karriär som yrkesmördare – nu vill han satsa helhjärtat på sin nyfunna passion: skådespeleriet. Men det är inte så lätt som han skulle önska, och tankarna kring vad som fick honom att bli en mördare börjar bubbla inom honom.

Premiär: 1 april

En vampyr i The Strain, säsong 4.
Ephraim Goodweather får bekymmer med en ondskefull stam av vampyrism i den fjärde säsongen av The Strain. Foto: HBO

The Strain

Säsong 4

Handling: Chefen för folkhälsomyndigheten i New York, Dr Ephraim Goodweather, tillkallas för att utreda ett mystiskt virusutbrott. När det visar sig att viruset härstammar från en uråldrig och ondskefull stam av vampyrism ger sig Ephraim och hans arbetslag ut för att rädda mänskligheten.

Annons

Premiär: 1 april

I Am the Night

Säsong 1

Handling: Fauna Hodel gavs bort som nyfödd. Som vuxen börjar hon nysta i sitt förflutna och kommer in på ett illavarslande spår – den ökände gynekologen Dr George Hodel. En man som är inblandad i Hollywoods mörkaste människoöden.

Premiär: 4 april

Tandy dansar balett i säsong 2 av Marvels Cloak and Dagger.
Tandy Bowen (Dagger) i säsong 2 av Marvel’s Cloak & Dagger. Foto: HBO

Marvel’s Cloak & Dagger

Säsong 2

Handling: Två tonåringar, med helt olika bakgrund, sammanförs när en oljerigg kollapsar i New Orleans. Tillsammans är de på rymmen i New York, med krafter som blir allt starkare av deras samhörighet. Men deras känslor för varandra gör allt mer komplicerat.

Premiär: 5 april

Annons

Warrior

Säsong 1

Handling: Ett brutalt krig utspelar sig i Chinatown i slutet av 1800-talet. Martial arts-lärlingen Ah Sahm har invandrat från Kina under mystiska omständigheter, och han blir snart hantlangare åt en av de mest inflytelserika kriminella familjerna. Baserad på Bruce Lees manus.

Premiär: 6 april

Wyatt Cenac’s Problem Areas

Säsong 2

Handling: I komikern Wyatt Cenacs dokumentärserie tar han sig an aktuella och omdebatterade frågor med en stor dos humor. Cenac besöker olika platser och människor och tillhandahåller oortodoxa lösningar på deras problem. Varje avsnitt avrundas med en studiodel inför publik a la Seindfeld.

Premiär: 6 april

Villanelle i Killing Eve säsong 2.
En högst levande Villanelle i den andra säsongen av Killing Eve. Foto: HBO

Killing Eve

Säsong 2

Handling: Den andra säsongen tar vid där den första avslutades. Villanelle har försvunnit och Eve har ingen aning om kvinnan hon just försökt döda lever eller ej.

Annons

Premiär: 8 april

The Chi

Säsong 2

Handling: I Chicagos södra delar är det en helt vanlig dag. Barnen gör sig i ordning för skolan, föräldrarna är på väg till jobbet och de äldre sitter på sina verandor. Men i det tuffa området The Chi hotar riktiga faror att krossa drömmar, och det enklaste beslutet kan göra skillnad på liv och död.

Premiär: 8 april

Fosse/Verdon

Säsong 1 (miniserie)

Handling: Denna miniserie är baserad på den sanna historien om det romantiska och kreativa partnerskapet mellan Bob Fosse och Gwen Verdon. Han – en visionär filmskapare med stort inflytande inom teatervärlden. Hon – en av de bästa dansarna som Broadway någonsin skådat. Fosse/Verdon är en miniserie om underhållningsindustrin, framgångens pris och konstens obligatoriska lidande.

Premiär: 10 april

Jon Snow och Daenerys i sista säsongen av Game of Thrones.
Den 15 april kommer den sista säsongen av Game of Thrones till HBO. Foto: HBO

Game of Thrones

Säsong 8

Handling: Den mest Emmy-belönade manusbaserade tv-serien någonsin har kommit till sitt slut. I den sista säsongen av Game of Thrones får vi, förhoppningsvis, veta vem som slutligen tar plats på järntronen.

Annons

Premiär: 15 april

Bosch

Säsong 5

Handling: 15 månader har passerat sedan Bosch lyckades dra sin mammas mördare inför rätta, och nu söker han sanningen på olika håll. Gamla fall ger indikationer på att Bosch har planterat bevis. Samtidigt sker ett mord på ett apotek vilket avslöjar en sofistikerad drogfabrik, och Boschs sökande efter mördaren leder honom in på en minst sagt farlig väg.

Premiär: 20 april

Bild från första säsongen av serien Gentleman Jack på HBO.
Suranne Jones spelar markägaren Anne Lister i den nya serien Gentleman Jack. Foto: HBO

Gentlemen Jack

Säsong 1

Handling: Detta verklighetsbaserade kostymdrama om markägaren Anne Lister utspelar sig under 1800-talet. Efter år av studier och resande återvänder hon till sitt gods för att utveckla affärerna – och för att hitta sig en fru. Serien är baserad på Anne Listers personliga dagböcker som omfattar över fyra miljoner ord – och som hon till stor del skrev på kod.

Premiär: 23 april

Nya filmer på HBO i april

Native Son

Handling: En ung afroamerikansk man i New York, Bigger Thomas, får jobb som chaufför åt en affärsman vid namn Will Dalton. Plötsligt kliver han in i en värld fylld av makt och rikedom, och han stiftar dessutom bekantskap med Daltons dotter Mary.

Premiär: 7 april

Läs mer:

Nya filmer och serier på Netflix i mars 2019

Nya filmer och serier på HBO i mars 2019

Annons