Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Happy Jankell och Charlie Gustafsson om sin privata relation

08 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Happy Jankell och Charlie Gustafsson om sin privata relation
Happy Jankell och Charlie Gustafsson har vi sett i många olika skådisroller i svenska produktioner genom åren. Skådespelarna har även en privat relation, och har känt varandra i tretton år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snabba med Happy JankellBrand logo
5 snabba med Happy Jankell

Skådespelarna Happy Jankell och Charlie Gustafsson har båda medverkat i massor av svenska produktioner genom åren. Charlie känner vi främst igen från Vår tid är nu, och Happy Jankell har vi sett vi bland annat Portkod och Ted – för kärlekens skull.

Både Happy och Charlie gjorde sina första skådisroller redan som barn. Charlie Gustafsson medverkade bland annat i såpan Rederiet. Nu är duon aktuella ihop i Anders Lundins podcast Svenska folkets historia.

Varit vänner i tretton år

Happy och Charlie delar inte bara yrke, utan är även vänner privat. I Efter fem berättar duon nu om sin relation, och hur det är att vara både vänner och kollegor.

Annons

– Vi lärde känna varandra 2009 när vi spelade in en långfilm som heter Tusen gånger starkare. Det är ju en jävla massa år sedan, säger Happy Jankell när hon och Charlie gästar programmet.

– Nästan halva livet, konstaterar Charlie.

Happy Jankell och Adam Pålsson i filmen om Ted Gärdestad.
Happy Jankell och Adam Pålsson i filmen om Ted Gärdestad.

”Lyxigt att ha kompisar som jobbar med samma sak”

Duon har en gemensam bästa kompis, vilken är en av anledningarna till att de hänger en hel del privat. Men när de umgås privat så pratas det ofta en hel del om jobb.

– När man har kompisar i samma bransch så kretsar mycket av ens samtal kring det. På ett väldigt skönt sätt. Jag tycker att vi kan prata om projekt tillsammans, och bolla idéer, hur ska jag tänka kring det här? Det är väldigt lyxigt att ha kompisar som jobbar med samma sak som man själv gör, säger Happy Jankell.

Annons
Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt i Vår tid är nu.
Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt i Vår tid är nu.

Happy Jankell och Charlie Gustafsson känner ingen konkurrens gentemot varandra, då de aldrig provfilmat för samma roller. Men överlag, i skådespelarbranschen, så är konkurrens ingenting som de känner av eller väljer att lägga fokus på.

– Jag tror att det i slutändan, att tipsa om varandra, att stötta varandra, alla mår bättre, säger Charlie Gustafsson.

Foto: TV4, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons