Hannah Widells starka reaktion efter kritikstormen: "Pausar"

26 apr, 2017 
AvJohanna Lejon
Det har stormat rejält kring Hannah Widells och Amanda Schulmans kosttillskott HERS den senaste veckan. Nu väljer Hannah, via Instagram, att berätta om känslorna.
Annons

ELLE har tidigare berättat om debatten kring Hannah Widells och Amanda Schulmans kosttillskott HERS. Hannah Widell, som hittills bemött kritiken, tillsammans med systern Amanda Schulman, i podden Fredagspodden, väljer nu att berätta om känslorna kring det hela i ett inlägg på Instagram.

”Jag tog slut. Det blev lite mycket. Har hållit ihop mig under veckan medan drevet stormat. Tänkt att det här tar jag mig igenom. Debatten om Hers och kosttillskott är en sak. Säkert viktig på något sätt. Men alla meningar runt omkring om mig och min syster har varit helt jäkla stenhårt att ta”, skriver Hannah Widell i inlägget.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hon fortsätter:

”Så jag pausar en liten stund. Är ledsen för mig själv. Samlar ihop det som finns kvar. Rustar mig, ägnar mig åt saker som är viktiga på riktigt. En liten stund i alla fall.”

Inlägget lades upp för tre dagar sedan och har likeats nära 7000 gånger i skrivande stund. I kommentarsfältet överöses Hannah Widell av kärlek från fansen.

Annons

I ett annat inlägg tackar Hannah för stödet.

”Alla älsklingar! Era kommentarer är det finaste jag har läst. ❤️ Helande på alla sätt. Ni har rätt det är bara att fortsätta. I bland måste man bara backa lite för att kunna ta sats. Love You all!”, skriver hon.

Foto Perfect Day Media

Annons
Innehåller annonslänkar