Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hannah Widell om största skillnaden i graviditeten nu mot de tidigare

03 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Hannah Widell.
I somras berättade poddrottningen och entreprenören Hannah Widell att hon väntar barn med sin partner Philip Lindh. Nu öppnar hon upp om hur hon mår i slutet av graviditeten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Hannah Widell om nya tillskottetBrand logo
TV: Hannah Widell om nya tillskottet

Det börjar närma sig för Hannah Widell och Philip Lindh! Snart kommer deras första gemensamma barn, en nyhet som de avslöjade i slutet av augusti.

”I denna mage ligger ett kärleksbarn, i höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Philip Lindh”, skrev Hannah Widell på Instagram då.

Därför höll de graviditeten hemlig

Det visade sig att hon och partnern hållit det hela hemligt under en längre tid.

– Det var dags, helt enkelt. Planen var att berätta innan sommaren, men så kom sommaren och så åkte vi alla till Gotland. Då var det så skönt att bara vara vi och familjen och magen och bara få ha det lite för sig själv. Det är roligare för alla andra också. Graviditeter är ändå så otroligt långa, så då är det skönt att bara ”Jag är gravid och snart kommer den!”, berättade Hannah Widell under en pressdag för tv-serien Två systrar.

Annons

Barnet blir Philip Lindhs första, och Hannah Widells fjärde. Hon har sedan tidigare dottern Rosa och under en frågestund på Instagram story berättar hon hur den här graviditeten skiljer sig från de andra.

”Man glömmer ju snabbt men jag tycker att den här har varit mer lik min första. Kanske för att jag inte gått upp så mycket i vikt vilket jag gjorde med W&W, sen är min mage alltid enorm. Får stora bebisar. Men just nu känns allt lite tungt som det ju gör de sista veckorna och då tror man att det här var den allra jobbigaste”, skriver hon och fortsätter:

”Men jag hade verkligen en fantastisk gravidsommar. Får inte glömma det”.

Hannah Widell och Philip Lindh träffades för två år sedan.
Hannah Widell och Philip Lindh träffades för två år sedan och blev genast förälskade.

Parets tankar kring namnvalet

Hannah Widell får också frågan om hon och Philip Lindh har samma smak när det kommer till barnnamn.

”Egentligen inte men vi hade romantiskt med lite tokigt startnamn som vi haft sen vi bestämde oss för att vi ville ha barn som kommer bli mellannamn vad det än blir och sen har vi enats om två”, svarar hon och berättar att det känns bra.

Foto: TT

TV: Hannah och Amanda om framgång och misslyckandenBrand logo
TV: Hannah och Amanda om framgång och misslyckanden
Annons