Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Hannah Widell och Amanda Schulman om rivaliteten sinsemellan

08 nov, 2021 
AvElin Jonsson
amanda schulam och storasyster hannah widellS
I en ny intervju berättar mediedrottningarna tillika systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman att de bestämt sig för att ha ”en bråkfri relation”, och att rivalitet inte är något som finns mellan dem.
Annons
Hannah och Amandas karriärstips – så boostar du dig självBrand logo
Hannah och Amandas karriärstips – så boostar du dig själv

I över ett decennium har systrarna Hannah Widell, 46, och Amanda Schulman, 41, hunnit med både det ena och det andra vad gäller entreprenörskap – och de har verkligen satt ett avtryck i den svenska medievärlden.

Under åren har medieduon jobbat med pr och personliga varumärken, skrivit ett flertal böcker – som nyligen gått och blivit tv-serie, gett ut magasin och satt upp shower – och inte minst producerat poddar under varumärket och bolaget Perfect Day, som de nyligen sålde. Utöver det har de även lanserat klädmärket Daisy Grace, sminkmärket All I Am Beauty, startat modellagentur och släppt eget vin, och de har gjort allt tillsammans.

Annons

Hannah och Amanda om rivaliteten

I en ny intervju med Hälsoliv får systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman frågan om de upplever någon form av rivalitet mellan varandra, varpå de svarar att så inte är fallet.

– Hade vi haft olika karriärer hade det kanske funnits, men vi är alltid i samma utveckling och har samma känsla och tanke om saker. Båda är väldigt känslosamma, det går upp och ner, säger Hannah Widell och fortsätter:

– Sedan har vi olikheter också. Jag tycker om att hålla på med ekonomi och budget, det är hon helt ointresserad av. Amanda älskar att sitta och välja tyger till vårt klädmärke i evinnerlighet. Jag får panik efter 30 sekunder och vill att saker ska hända snabbt, säger Hanna Widell och Amanda Schulman håller med:

– Vi är för nära för rivalitet. Går det bra för Hannah, går det också bra för mig, säger Amanda Schulman samtidigt som hon gör klart att storasyster Hannah har en fantastiskt energi som hon får skjuts av.

Hannah och Amanda har bestämt sig för en bråkfri relation

I samma intervju gör systrarna klart att de såklart ibland blir irriterade på varandra, men att de sällan rör sig om mer än fem minuter.

– Det är skönt att ha bestämt sig för att ha en bråkfri relation. Att bråka med den man lever med är något helt annat. Det måste man för att man blir så irriterad. Det är en helt annan relation, där man ska leva samma liv.

Få entreprenörer har haft fler så många järn i elden samtidigt som Hannah Widell och Amanda Schulman haft de senaste 10 åren.

Foto: TT

Annons