Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hannah Widell har fått sitt fjärde barn – första orden om lille Frank

02 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Hannah Widell.
Poddrottningen Hannah Widell har blivit mamma till sitt fjärde barn. På tisdagen delade hon med sig av den glada nyheten genom att posta en fin bild på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hannah Widell om nya tillskottetBrand logo
Hannah Widell om nya tillskottet

Efter att ha hållit graviditeten hemlig i flera månader berättade Hannah Widell i slutet av sommaren att hon väntar barn igen.

”I denna mage ligger ett kärleksbarn, i höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Philip Lindh”, skrev hon på Instagram i augusti.

Därför höll Hannah Widell graviditeten hemlig

I samband med avslöjande berättade Hannah Widell också varför hon och Philip Lindh valde att hålla tyst om graviditeten.

– Det var dags, helt enkelt. Planen var att berätta innan sommaren, men så kom sommaren och så åkte vi alla till Gotland. Då var det så skönt att bara vara vi och familjen och magen och bara få ha det lite för sig själv. Det är roligare för alla andra också. Graviditeter är ändå så otroligt långa, så då är det skönt att bara ”Jag är gravid och snart kommer den!”, sa hon under en pressdag för tv-serien Två systrar.

Förra sommaren förlovade sig Hannah Widell och Philip Lindh.
Förra sommaren förlovade sig Hannah Widell och Philip Lindh.

Det nyfödda barnet är Philip Lindhs första och Hanna Widells fjärde. Hon berättar i intervjun att det var självklart för dem att försöka, och att hon inte tog hjälp av IVF. Något som annars är vanligt för kvinnor som passerat 40-strecket.

Annons

– Nej, faktiskt inte! Det är ju ett mirakel det här som har hänt, haha! Vi bestämde oss för att leva livet och blev det så blev det, och det blev det, så det är ju väldigt härligt och lyxigt!

Hannah Widell om familjelyckan

Och nu har det lilla livet alltså kommit till världen! I ett inlägg på Instagram visar Hannah upp den nyfödde och passar på att avslöja såväl kön som namn.

”Lillebror är här. Vi kallar honom Frank”, skriver Hannah i sitt inlägg.

Barnet föddes på Södersjukhuset i Stockholm. Bland kommentarerna önskar förlossningsavdelningen stort grattis.

”Stort stort grattis till er från oss på SÖS förlossning”, skriver BB-avdelningen som alltså har eget Instagramkonto.

Återstår bara att säga samma sak, grattis Hanna, Philip och familjens halvsyskon!

Foto: TT

Annons