Nu lägger Hannah och Amanda ner Fredagspodden

Nu lägger Hannah och Amanda ner Fredagspodden.

"Fredagspodden" tar farväl. Nu meddelar Hannah Widell och Amanda Schulman att de lägger ner sin podcast. – Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid, säger Amanda i ett pressmeddelande.
18 oktober, 2017

Det var i maj som Hannah Widell, 42, och Amanda Schulman, 36, meddelade att de lämnar sitt eget mediebolag Perfect day. I stället skulle de satsa på livsstilsföretaget Daisy Grace, där de bland annat har ett klädmärke och skönhetssalonger.

Allt bra har också ett slut

Nu kommer duon med nästa besked – efter sex år lägger de också ner sin podcast ”Fredagspodden”. Podcasten startades 2011 och har sedan dess varit en av de mest populära i Sverige, med flera hundratusentals lyssnare varje vecka. Men nu tar det slut och duon kommer att fira av epoken med en stor turné runt hela Sverige.

– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp. Som ett tack till alla som troget lyssnat under alla år ger vi oss därför ut på en Sverigeturné – one last time, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Anledningen till att duon lägger ner ”Fredagspodden” är att de vill fokusera på nya projekt.

– Vi vill aldrig stå still och letar alltid efter nästa format. När ”Fredagspodden” lanserades var den det enda i sitt slag, nu vill vi vara branschledande och skapa morgondagens poddformat, säger Hanna Widell i pressmeddelandet.

 Läs mer:

Så utökar Hannah och Amanda sitt livsstilsuniversum – inspireras av sönerna

Mia Skäringers skämt om Hannah och Amanda

Hannah och Amanda lämnar rollerna på Perfect Day för nytt drömprojekt