Nu lägger Hannah och Amanda ner Fredagspodden

18 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Nu lägger Hannah och Amanda ner Fredagspodden.
"Fredagspodden" tar farväl. Nu meddelar Hannah Widell och Amanda Schulman att de lägger ner sin podcast. – Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid, säger Amanda i ett pressmeddelande.
Annons

Det var i maj som Hannah Widell, 42, och Amanda Schulman, 36, meddelade att de lämnar sitt eget mediebolag Perfect day. I stället skulle de satsa på livsstilsföretaget Daisy Grace, där de bland annat har ett klädmärke och skönhetssalonger.

Allt bra har också ett slut

Nu kommer duon med nästa besked – efter sex år lägger de också ner sin podcast ”Fredagspodden”. Podcasten startades 2011 och har sedan dess varit en av de mest populära i Sverige, med flera hundratusentals lyssnare varje vecka. Men nu tar det slut och duon kommer att fira av epoken med en stor turné runt hela Sverige.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp. Som ett tack till alla som troget lyssnat under alla år ger vi oss därför ut på en Sverigeturné – one last time, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Anledningen till att duon lägger ner ”Fredagspodden” är att de vill fokusera på nya projekt.

Annons

– Vi vill aldrig stå still och letar alltid efter nästa format. När ”Fredagspodden” lanserades var den det enda i sitt slag, nu vill vi vara branschledande och skapa morgondagens poddformat, säger Hanna Widell i pressmeddelandet.

 Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar