Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hannah och Amanda lämnar rollerna på Perfect Day för nytt drömprojekt

11 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
Hannah Widell och Amanda Schulman tar nästa steg. Nu startar systrarna ett livsstilsuniversum!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hannah Widell och Amanda Schulman lanserar i höst sitt drömprojekt – ett livsstilbolag inriktad på skönhet och hälsa.

”Företaget kommer drivas under det redan etablerade namnet Daisy Grace och innefattar förutom e-handelssajt även digitalt content-magasin samt två livsstilsalonger. Grundarna går in som VD och kreativ chef i Daisy Grace och rekryterar ledningsgrupp”, skriver Hannah Widell och Amanda Schulman i ettt pressmeddelande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Förra året förvärvade Perfect Day Media de två väletablerade skönhetssalongerna Corinne & Friends och i dag offentliggörs att salongerna byter namn och blir det första steget i att bygga livsstilsuniversumet Daisy Grace.

LÄS OCKSÅ: NU GÅR HANNAH OCH AMANDA I KARDASHIANS FOTSPÅR

”Livsstilföretaget kommer till en början stå på tre ben – e-handelssajt med både egenutvecklade produkter samt externa varumärken, ett digitalt content-magasin med både video och podcast-content samt tre fysiska livsstilsalonger i centrala Stockholm”, skriver man.

Annons

I och med storsatsningen på Daisy Grace går Hannah Widell och Amanda Schulman, som sedan starten av Perfect Day Media år 2011 haft rollen som VD respektive kreativ chef på bolaget, över till Daisy Grace som VD och kreativ chef. På koncernnivå och genom styrelsearbete kommer dock Hannah Widell och Amanda Schulman att fortsätta att styra Perfect Day Media. Hannah och Amanda lämnar alltså bara sina operativa roller på företaget.

– Vår vision är att Daisy Grace ska bli Nordens bästa plats för kvinnor och män att på ett inspirerande sätt – genom relevant content – hitta rätt produkter och behandlingar.  Det här är en naturlig utveckling för oss då vi idag skapat både unik content och reach i just den här målgruppen. Nu är det dags att fylla på med alla de produkter och livsstiltjänster vi och våra kunder saknar, säger Amanda Schulman, kreativ chef Daisy Grace.

LÄS OCKSÅ: HANNAH OCH AMANDA – ”DAISY GRACE REPRESENTERAR HUR VERKLIGA MÄNNISKOR FAKTISKT SER UT”

Till storsatsningen har en ledningsgrupp rekryterats: Malin Eklund blir operativ chef för Daisy Grace, Camilla Åstrand som idag är Global Brand Manager på GANT har rekryterats till rollen som marknads-och kommunikationschef och Niklas Österling kliver in som produktchef och kommer senast från Topman i London.

Annons

– Amanda och jag är helhjärtade entreprenörer, så det är med stor entusiasm vi, tillsammans med den ledningsgrupp vi stolt presenterar idag, ska bygga detta livsstilsuniversum, säger Hannah Widell, VD på Daisy Grace.

Perfect Day Medias försäljningschef Felicia Lagerwall kliver upp och tar över Hannah Widells roll som VD för Perfect Day Media och Mattias Bernard som går från utvecklingschef till operativ chef.

– Perfect Day Media är idag ett etablerat bolag som behöver 100 procent fokus, vilket bolagets nya VD och operativa chef kommer bidra med, fortsätter Hannah Widell.

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR TURERNA KRING HANNAH, AMANDA OCH KOSTTILLSKOTTET HERS

Foto Nina Holma

Annons